Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az hogy lehet hogy ebben az országban 1-két rendes, tiszta okos lány van-a többi pedig egy északás kalandok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 22:02
21/21 anonim válasza:
,,a 14/L és 16/L...háttérbe szorultatok...hmmm...sírjak?Arról,hogy háttérbe szorultál,az egyedül a TE,igen,a TE hibád...ne másokat okolj azért,mert téged sz@rba sem vesznek...az egyetlen baj,hogy mindenki mást szapul olyan dolgok miatt,amiről csakis maga tehet..."
azt csinálsz, amit akarsz tőlem bőghetsz.. nem mondtam 1 árva szóval sem, hogy engem semmibe vesznek. sőt! de sokan vannak akiket igen, ismerek ilyeneket és hidd el, nem csak ők tehetnek róla. arról viszont te tehetsz, hogy rögtön leszólsz egy véleményt. mert én általánosságban beszéltem. szövegértés...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!