Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az hogy lehet hogy ebben az országban 1-két rendes, tiszta okos lány van-a többi pedig egy északás kalandok?
A helyesírásodból ítélve nem az egyetemen vagy a könyvtárban ismerkedsz...
Egyébként rengeteg rendes, tiszta, okos lány van, csak lehet, hogy velük nem találkozol, vagy ők nem kíváncsiak rád.
szerintem generációnk legnagyobb hibája, hogy mindenki hamar akar felnőni. azaz a kislányok is nagyok akarnak lenni és mikor buták, azt hiszik, a szexuális kapcsolattól lesz nagy és felnőtt nő. pedig ettől csak ostobábbak lesznek és bebizonyítják, hogy kislányok.
amúgy van több intelligens és visszahúzódóbb lány, csak sajnos háttérbe szorulnak ebben a felszínes, média által vezérelt világban. szóval vannak, csak eddig kevéssel találkoztál...
14L
Úgy, hogy nem veszed észre mert mondjuk valami nem jön be rajta. Lehet, hogy a rendeset normálisa keresed nem kell ehhez nagy szerencse sem, hogy rájuk találj mert akár hiszi az ember akár nem bizony rájuk lehet találni. Csak nem mindegy hol, és mennyire nézed őket nyitott szemmel. Pedig vannak kb ugyanannyian, mint amelyik neked 'nem tiszta'(az egyéjszakás kalandosok).
Csak maximum neked nem jön be. Lehet, hogy a feltételek között ott van, hogy legyen normális, rendes lányka de közben más feltételei is vannak, hogy hogy nézzen ki milyen legyen stb..Na most aki nem felel meg ennek, azt úgy sem fogod észrevenni hiába rendes. :-)
Ha nem vagy ilyen bocs, de én sok ilyennel találkoztam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!