Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi legyen a következő együttlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a következő együttlétnél?

Figyelt kérdés

Múltkor nálam aludt barátom, ittunk és szívtunk is. Elkezdtünk csókolózni, megujjazott és kinyalt. Én megpróbááltam kiverni neki, de nem ment el nagyon sokáig. Nagyon sokáig csináltuk ezt és nagyon elfáradtam, mikor már régóta próbáltam kiverni neki és már meg is ujjazottés ki is nyalt elkezdte lefele tolni a fejem, de én nem engedtem. mikor ujjazott párszor megpróbálta bedugni a péniszét is de nem engedtem, mert nem volt gumi, aztán megértette és többször nem is próbálkozott. én se mentem el, de mikor már nagyon elfáradtam akkor úgy hagytam. nagyon rosszul éreztem magam utána. aztán én is nála aludtam, ugyanezt csináltuk csak nem ittunk meg nem csinűltunk előtte semmit. én szerintem elmentem és most ő is elég hamar. (kivertem neki) aztán befejeztük. és mindig ő vezeti a kezemet oda.. szerintetek mi legyen a következő lépés? még nem akarok vele lefeküdni, fel akarom csigázni. szűz vagyok, de nagyon kívánom őt. esetleg tippeket tudnátok adni? vélemények?

15L, ő 17F

2011. júl. 7. 20:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
egy bort ittunk meg, és csak fű volt, mást nem próbáltam és nem is fogunk. apukámmal élek és nem volt otthon éjszaka, bár amúgy sem foglalkozik velem de ehez semmi közötök, nemtudom mért kell belekeverni. a fiúval elég régóta ismerjük egymást, és én ismerek durvábbakat is, én legalább ezt a barátommal csinálom akit szeretek, és sokáig együtt szeretnék vele lenni, nem egy buliban az első jöttmenttel, de mindegy is. :)
2011. júl. 7. 21:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy az a trend, hogy kb. ne is szűzen szülessünk XD de akkor is nem lehet várni??? Főleg a fűvel és a borral.
2011. júl. 7. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát igen... Most lehetsz még büszkébb magadra, hogy CSAK füveztetek és CSAK bort ittatok. Az meg, hogy az édesapáddal élsz és nem foglalkozik veled, valóban nem a mi dolgunk. Tudod hány családban fordul ez elő? És nem nyafognak.
2011. júl. 7. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:

kaptál osztást eleget, nem akarok én is beállni a sorba, de annyit azért hozzáfűznék, hogy ne a többi durvább esetet vedd normálisnak amit látsz az ismerőseid körében, hanem állíts fel magadnak egy erkölcsi normát

ha nem érzed korainak, hogy még csak két hete jártok akkor csináld

következő lépés.. hát ha még nem akarsz vele lefeküdni, de mégis előrébb akarsz lépni akkor marad az hogy csináld szájjal, de ha ezt sem szeretnéd akkor ne hagyd hogy lefelé nyomkodja a fejedet

amúgy őszintén, nincsenek benned olyan érzések néha, hogy mi van ha mégis csak a szexért van veled? én egy picit idősebb voltam mikor először csináltunk ilyeneket és régebb óta voltunk együtt, de nekem néha megfordult a fejemben. Biztos hogy elég 2 hét hogy őszinte érzelmek kialakuljanak?

2011. júl. 7. 22:28
 15/16 anonim válasza:
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem mához egy hétre neked már nem lesz barátod. Vagy azért, mert már megbaszott a pasi és már nem kellesz neki, vagy azért, mert nem akarsz még dugni vele.. (:
2011. júl. 7. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:

2 hét után BIZTOS hogy nem szereted :)

én a mostani barátommal ~1,5 hónapot vártam, amíg lefeküdtem vele. én 17 voltam (vagyok)

és 15 évesen nem a füvezésen járt az agyam. én nem azt mondom hogy hú mekkora drogos vagy most de 15 évesen nem kéne. még füvet se. a bor az oké, de mondjuk nem félig bebaszva meg betépve kéne ilyeneket csinálnotok.

ha sokáig együtt szeretnél vele lenni nem kéne az első 2 héten odadobni magad :) persze biztos mi vagyunk a hülyék mert te olyan k.urva tapasztalt vagy és nagyon sokat tudsz az életről 15 évesen

amúgy meg apádat nem mi kevertük bele, te kezdtél el nyafogni, mi csak megjegyeztük, hogy a drága szüleid biztos mindig ilyen gyerekről álmodtak :) gondolom dagad a mellük a büszkeségtől. ja, hogy nem is tudják? nem lepődnék meg

17/L

2011. júl. 7. 22:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!