Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi legyen a következő együttlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a következő együttlétnél?

Figyelt kérdés

Múltkor nálam aludt barátom, ittunk és szívtunk is. Elkezdtünk csókolózni, megujjazott és kinyalt. Én megpróbááltam kiverni neki, de nem ment el nagyon sokáig. Nagyon sokáig csináltuk ezt és nagyon elfáradtam, mikor már régóta próbáltam kiverni neki és már meg is ujjazottés ki is nyalt elkezdte lefele tolni a fejem, de én nem engedtem. mikor ujjazott párszor megpróbálta bedugni a péniszét is de nem engedtem, mert nem volt gumi, aztán megértette és többször nem is próbálkozott. én se mentem el, de mikor már nagyon elfáradtam akkor úgy hagytam. nagyon rosszul éreztem magam utána. aztán én is nála aludtam, ugyanezt csináltuk csak nem ittunk meg nem csinűltunk előtte semmit. én szerintem elmentem és most ő is elég hamar. (kivertem neki) aztán befejeztük. és mindig ő vezeti a kezemet oda.. szerintetek mi legyen a következő lépés? még nem akarok vele lefeküdni, fel akarom csigázni. szűz vagyok, de nagyon kívánom őt. esetleg tippeket tudnátok adni? vélemények?

15L, ő 17F

2011. júl. 7. 20:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

ja és nem kioktatást kérek. mikor először voltunk együtt nálam, az nem az előzmények miatt volt, amúgy is csináltuk volna, mert a barátom.

2 hete járunk

2011. júl. 7. 20:12
 2/16 Koldus ***** válasza:
100%

Úristen, drog, pia, szex 15 évesen??

Jézusmária....

2011. júl. 7. 20:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Anyukád büszke lehet rád :D SZerintem következő együtt létkor lőjjetek heroint és erőszakoljon meg.
2011. júl. 7. 20:19
 4/16 anonim ***** válasza:

Marihuána mellett, ne is várj éberséget.

Én magamnak próbáltam 30perc utána jött össze, kivoltam meredve :D

19/F

2011. júl. 7. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:

alkohol meg fű után nehezebb elmenni. ez a kettő külön-külön is megnehezíti, nemhogy együtt.

amúgy simán odadobhatnád magad... 2 hete jártok és már ilyeneket csinálsz.

mekkora erkölcsi példakép lehetsz másoknak, hogy MÉG nem feküdtél le vele. komolyan, le a kalappal. /irony

remélem anyukád büszke rád.

2011. júl. 7. 20:31
 6/16 A kérdező kommentje:
igazán leállhatnátok ezzel az anyás szöveggel..
2011. júl. 7. 20:47
 7/16 anonim válasza:

Hát gyerekem büszke lehetsz magadra. Taknyos kis rib@nc. Bocsánat, még nem feküdtél le vele 2 hét után, csak kiverted neki. Kis kurv@!

Anyád, apád büszke lehet rád. Bár képzelem ők milyenek lehetnek, ha hagyják, hogy ott aludjál vagy a pasi ott aludjon!

A következő lépésben dugd le a torkodon a farkát! Azt élvezni fogod.

2011. júl. 7. 20:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Fogadd el... Egy drogos, piás kis ribancról ez a normál emberek véleménye. Pff... Még te vagy felháborodva. -.-"
2011. júl. 7. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek hirdeted, hogy ribanc és drogos vagy? :D
2011. júl. 7. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
nem az életkor a baj hanem hogy beszívva,piásan csináltad neki először,és ami a fő baj,hogy csak 2 hete jártok...én 17 éves létemre 2 hónap után jutottam odáig a 16 éves bnőmmel hogy ilyeneket csináljunk,jó egy kicsit ittunk is előtte,viszont másnap teljesen pia nélkül is,szerelemből...ez 2 hét járás után egyszerűen nem lehet meg...
2011. júl. 7. 21:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!