Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsak el egy férfit, akinek barátnője van?

Állítsátok már le magatokat... Próbálkozni mindenkinek lehet. HA EGY KÍVÜLÁLLÓ, EGY HARMADIK EMBER EL TUDJA "SZEDNI" VALAKINEK A PÁRJÁT, AZ A KAPCSOLAT ANNYIT IS ÉRT! Tulajdonképpen szívességet is tesz nekik, az a kapcsolat előbb-utóbb úgyis meghalna. Ha igazán szereti egymást két ember, jöhet bárki emberfia, bármilyen eszközzel, bármilyen csábítási fortéllyal, semmire nem tud menni.
Én a magam részéről azért nem tartom egy jó ötletnek, mert szerintem a csábítás nem a nő dolga, én túl makacs és büszke lennék ahhoz, hogy nemhogy egy foglalt pasira, de még egy szabadra is ráhajtsak. Ha te ezen túl tudtál lépni, és nem zavar az esetleges kudarc, szerintem szépen finoman, mintha csak simán 'barátkozni' akarnál. Ha bejössz a pasinak, és van nála esélyed, észre fogod venni.
Kati

Én férfi vagyok. Mondjátok, ha még nem nős, akkor halálos bűn lenne elcsábítani??? Különben is, valóban a pasin múlik elsősorban.
Kérdező: Be kéne bizonyítanod a férfinak, hogy értékesebb nő vagy, mint a barátnője. Amennyiben persze ez igaz...
A válasz írója 72%- ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:32
hogy tegyem ezt?írnál példát?köszi

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!