Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsak el egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy férfit, akinek barátnője van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy, ha nem vagy egy paraszt ribanc.
2011. júl. 7. 20:03
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Te ribanc! SEHOGY! Egy férfit akinek barátnője van békén kell hagyni jó?!
2011. júl. 7. 20:05
 3/27 anonim ***** válasza:
63%
Hagy a francba k_rva!
2011. júl. 7. 20:11
 4/27 IQnindzsa ***** válasza:
91%
Én először elgondolkodnék a saját értékrendemen, mielőtt felteszek egy ilyen kérdést. Ha el kell 'csábítani' az azt jelenti ,hogy egyoldalú a dolog a részedről. Szeretnéd egy másik ember kapcsolatát tönkretenni a saját önzőséged miatt? Lelked rajta. Nem tudok tanácsot adni neked... Szerintem ugyanúgy kell elcsábítani mintha nem lenne barátnője.
 5/27 anonim ***** válasza:
65%
Nézd már a kis ribit!
 6/27 anonim ***** válasza:
77%
Sehogyan... nincs elég szabad férfi? Azoknál próbálkozz.
2011. júl. 7. 20:12
 7/27 anonim válasza:
74%
Sehogy! milyen dolog már..szánalmas..
2011. júl. 7. 20:14
 8/27 anonim ***** válasza:
69%

R.

Előzőknél a pont.. Nem hiszem, hogy te lennél az első, aki beleszeret úgy egy pasiba, hogy van bnője. Nos, kellemetlen érzés lehet..de gondold bele magad a csaj helyébe..dúl a láw, szerelem-békesség, aztán jön egy csaj, aki elveszi előled a pasidat. Neked hogy esne? Csak úgy átengednéd, mert hát te is tettél már ilyet? Akkor, abban a helyzetben te lennél a legjobban felháborodva, úgyhogy gondolkozz el egy kicsit, jó dolog e, amit tenni készülsz?!

Ha az élet neked szánja a pasit, úgyis összejöttök. Lehet nem holnap, hanem 1 hónap-év múlva, de összejöttök. Ha meg nem neked, akkor meg a pasi marad a bnőjével, te meg összejössz egy olyan sráccal, aki számodra a legmegfelelőbb.. Ezt a tettedet meg szerintem felejtsd el.

18/L

2011. júl. 7. 20:15
 9/27 anonim ***** válasza:
41%

Egyszerűen ellehet!

Felraksz facebookra magadról ilyen pózolós képeket és irkálsz neki.Megfogja nézni az adatlapod és megfog kívánni ,mivel egy férfit egy kis erotikával pikk pakk lelehet kenyerezni.

Másik,ha egy kicsit iszik (alkoholt)akkor simogatod ,meg mutogatod a hasad pl úgy,hogy mondod neki,hogy fáj és felhúzod egy kicsit a pólód,rád fog gerjedni ha JÓCSAJ vagy.Ha sz'r akkor sz'rnak se fogsz kelleni:))

Én nem ítéllek el,manapság sokan csinálják ezt,erről szól a mai fiatalság,de itt kijelenthetem,hogy ÉN MÉG SOHASEM CSALTAM meg a barátnőm!!!De majdnem volt rá példa csak nem voltam elég részeg és nem volt olyan jó a csaj.

2011. júl. 7. 20:17
 10/27 anonim ***** válasza:
82%
ha el lehet csábítani akkor annyit is ér,mint te kedves ribi kérdező
2011. júl. 7. 20:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!