Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó a nőknek, ha lefeksze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a nőknek, ha lefekszenek egy gazdag csávóval?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, ez a kérdés CSAK azokra a lányokra vonatkozik, akik lefekszenek velük. Miért teszik? Hiszen tudják jól, hogy egy éjszaka az egész. Ennek ellenére mindegy hogy néz ki a srác, az a lényeg, hogy sok pénze van. Szóval, még azt sem lehet mondani, hogy amiatt, hogy eltartsa majd.

Náluk a pénz 'mérőeszköz', úgy mint nálunk férfiaknál a brutálisan szexi női test?

Tényleg nem értem. Magyarázatot kérek.

2011. júl. 7. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
sok nőnél ez úgy van, hogy nem csak a férfi külseje tetszik meg neki, sőt... hanem az, hogy mennyire sikeres. ez olyan mint a férfiak szemében a gyönyörű nő. izgatja őket, ha egy férfi sikeres, tehát gazdag. vagy éppen nagyon okos, művelt, ezért olyan sikeresek a professzorok orvosok művészek is a nők körében. én ezért azt mondom, hogy a férfiak dolga könnyebb, mert többféleképpen lehetnek nagyon vonzóak: vagy okosak, vagy sikeresek, vagy jól néznek ki, mind nyerő. egy nőnek csak a szépsége a fegyvere.
2011. júl. 10. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert tudják hogy a gazdag pasi bármilyen jó nőt meg kap. És ha vele fekszik le az nagyon jót tesz az önbecsülésnek. Mert akkor még sem lehet olyan csúnya, mint ahogy gondolta előtte.
2011. júl. 10. 19:52
 13/21 anonim ***** válasza:
ma 19:50-es Azért nézz körül, hogy hány csúnya ribi van és hány okos sztár nő aki még nem is szép mégis sikeres a pasiknál ezért!
2011. júl. 10. 19:55
 14/21 anonim ***** válasza:
ha kefélnek akkor tudja zsarolni a palit hogy ide a lóvét vagy megkeresem a feleséged/újságot/sajtót.
2011. júl. 10. 20:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Ahogy én látom, az lehet a vonzó egy ilyen férfiban, hogy határozott, magabiztos, stb. A vagyona miatti arrogancia, stílus vonzó lehet egy nőnek. Nem kell ide semmi folytatás, semmi, szerintem pusztán ez az előadásmód megnyitja a combokat. (Tapasztalat)
2011. júl. 10. 21:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Hármat találhatsz, miért jó... :D
2011. júl. 10. 21:42
 17/21 mikkamakka20 válasza:

Talán azért, mert

1.,az ilyen férfiak nagy többsége megadja a módját és valljuk be, a nők szeretik, ha kényeztetik őket!

2.,ők is el vannak telve maguktól (tisztelet a kivételnek), de ők már letettek valamit az asztalra!

3.,bezzeg,ha csóró csávóval van egy éjszakás kalandjuk az nem probléma!?

4.,attól, hogy gazdag vagy sem, családos vagy sem...még lehet olyan megmagyarázhatatlan vonzereje, hogy, ha csak egy éjszakára is, de meg akarjuk kapni őt/őket!

2011. júl. 10. 21:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen jelenség nincs ,ha statisztikát készitenénk kiderülne hogy egy csomó nő lefekszik egy csomó férfival minden különösebb megfontolás nélkül....
2012. márc. 6. 15:39
 19/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem ilyen jelenség nincs ,ha statisztikát készitenénk kiderülne hogy egy csomó nő lefekszik egy csomó férfival minden különösebb megfontolás nélkül....

"

Ez így van, ellenben a pénzesek könnyen jutnak nőhöz, könnyen elcsábítanak bárkit.

Ismertem egy pénzest egyszer, háta mögött természetesen mindenki anyázta, de közben egy csomó csajt felcsípett, mikor kedve szottyant. Arrogancia, magabiztosság leveszi a lábukról a nőket.

2012. márc. 6. 16:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor valahol kell hogy legyen egy rakat pénzem :D kár hogy nem találom.... :C
2012. márc. 6. 19:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!