Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó a nőknek, ha lefeksze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a nőknek, ha lefekszenek egy gazdag csávóval?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, ez a kérdés CSAK azokra a lányokra vonatkozik, akik lefekszenek velük. Miért teszik? Hiszen tudják jól, hogy egy éjszaka az egész. Ennek ellenére mindegy hogy néz ki a srác, az a lényeg, hogy sok pénze van. Szóval, még azt sem lehet mondani, hogy amiatt, hogy eltartsa majd.

Náluk a pénz 'mérőeszköz', úgy mint nálunk férfiaknál a brutálisan szexi női test?

Tényleg nem értem. Magyarázatot kérek.

2011. júl. 7. 18:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

"Náluk a pénz 'mérőeszköz', úgy mint nálunk férfiaknál a brutálisan szexi női test?"

Igen, így van. Náluk mérőeszköz.

2011. júl. 7. 18:56
 2/21 anonim ***** válasza:
én még nem feküdtem le gazdag csávóval..csak az enyémmel..de erre egyszerű a válasz...igazából csak a pénzükre hajtanak..vagy esetleg leakarják a közeljövőben húzni őket egy drága ékszerrel...vagy megveteti amire vágyik...sok féle lehet..de valószinű h efféle szándéka lehet
2011. júl. 7. 18:58
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem két típus van. Az egyik, aki személyes kihívásnak veszi a dolgot és csak azért fekszik velük össze, hogy elmondhassa magáról, hogy "nem egy senkit tudott ágyba vinni".

A másik, aki így próbál bekerülni olyan körökbe, ami előbb-utóbb neki is pénzt jelent. Nem véletlenül néz ki szinte minden celeb/focista/gazdag ember barátnője/felesége jobban az átlagnál.

2011. júl. 7. 18:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Tán mert onnan a bankkártya felé vezet az út nekik... szégyen! 18/F
2011. júl. 7. 18:59
 5/21 A kérdező kommentje:
Direkt kiemeltem azt a részt, hogy egy éjszaka az egész. Általában ki is kötik előre. Ezért nem értem, mert nem is tudnak így alapozni arra, hogy ezt-azt vesz nekik.
2011. júl. 7. 19:00
 6/21 anonim ***** válasza:
Hát már írtuk, a pénz értékmérő, ők meg gyűjtik a trófeákat.
2011. júl. 7. 19:02
 7/21 anonim ***** válasza:

mert szánalmas ribancok 0 iq-val.

ilyeneket messziről elkerülni, persze egy dugásra jók, de aztan puszika te h.lye k.rva!

2011. júl. 9. 01:20
 8/21 anonim ***** válasza:

Mint a luxusprostik csak hétköznapi lányokként ... aztán honnan tudod hogy egy kis pénzt nem tömköd a pénzeszsák a vaginájába ?

Meg mert az a tudat, hogy gazdag, valakit felizgat

2011. júl. 10. 18:46
 9/21 anonim ***** válasza:
Mert a pasikat a farkuk a nőket a vaginájuk irányítják. Míg a pasik a jó csajokra buknak addig a nők a pénzes pasikra.
2011. júl. 10. 18:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert kikötés ide-vagy oda ők még reménykednek egy hosszabb kapcsolatban.
2011. júl. 10. 19:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!