Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan tragikus abban fiúk, hogy megértsétek, hogy nem minden nő szereti a szájbaélvezést?
Szerintem semmi tragikus nincs ebben. Ha nem nyeled le a cuccot, hát nem nyeled le. Nincs ezzel semmi baj. :-)
Aki meg nem fogad így el, azt ne s..pd le! :D
Különben... lehet, ha a nők nem rágnák annyi hülyeséggel a fülünket, mi is türelmesebbek lennénk. Pl. hívjuk meg egy drága italra a szórakozóhelyen, holott kint harmadannyi. Vagy várakozzunk rá 30-40 percet, míg ruhát próbál. Ezek női hülyeségek. A szájbaélvezés-mánia meg férfi hülyeség. Egyremegy.
Ha most valaki azt írja, hogy az mááás, akkor hülyét kapok, de számítok rá.
Kösz a lepontozást különben! Nem azt válaszolom, amit olvasni akartok, akkor a válasz már nem is hasznos! Értem! Helyette inkább kéne egy "Ez a válasz nem tetszik" gomb, nem? Itt a demokrácia! De legalább őszinte vagyok! Ti nők úgyis azt várjátok!
Komolyabbra fordítva: senkinek semmi nem kötelező. SENKINEK. SEMMI. Azért írtam azt, amit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!