Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen olyan tragikus abban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen olyan tragikus abban fiúk, hogy megértsétek, hogy nem minden nő szereti a szájbaélvezést?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem semmi tragikus nincs ebben. Ha nem nyeled le a cuccot, hát nem nyeled le. Nincs ezzel semmi baj. :-)

Aki meg nem fogad így el, azt ne s..pd le! :D

2011. júl. 7. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem tragikus, de nektek se legyen tragikus, ha mást keresünk. Mert ti meg azt értsétek meg, hogy nem minden fiú szereti, ha egy lány nem szereti a szájbaélvezést. Ennyi.
2011. júl. 7. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Semmi gond, az én párom sem szereti, természetesen nem is csináljuk így.
2011. júl. 7. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Különben... lehet, ha a nők nem rágnák annyi hülyeséggel a fülünket, mi is türelmesebbek lennénk. Pl. hívjuk meg egy drága italra a szórakozóhelyen, holott kint harmadannyi. Vagy várakozzunk rá 30-40 percet, míg ruhát próbál. Ezek női hülyeségek. A szájbaélvezés-mánia meg férfi hülyeség. Egyremegy.

Ha most valaki azt írja, hogy az mááás, akkor hülyét kapok, de számítok rá.

2011. júl. 7. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy elgépelted a kérdést.
2011. júl. 7. 18:33
 6/11 A kérdező kommentje:
igen mert máshogy kérdeztem és nem korrigáltam,de köss már be bazz úgyis érted
2011. júl. 7. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Kösz a lepontozást különben! Nem azt válaszolom, amit olvasni akartok, akkor a válasz már nem is hasznos! Értem! Helyette inkább kéne egy "Ez a válasz nem tetszik" gomb, nem? Itt a demokrácia! De legalább őszinte vagyok! Ti nők úgyis azt várjátok!

Komolyabbra fordítva: senkinek semmi nem kötelező. SENKINEK. SEMMI. Azért írtam azt, amit!

2011. júl. 7. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:
nem tragikus, csak akkor úgy érzi egy fiú, hogy nem szereted igazán. Mert ha te is belegondolsz, hogy az a pasi, legyen rocksztár, színész, vagy egy nagyon jóképű srác az iskolából, akiért nagyon-nagyon odavagy, és összejönnél vele, te is hablatyolnád be az ondód, hogy a szád szélét is megnyalnád. hát ezért...
2011. júl. 8. 01:33
 9/11 A kérdező kommentje:
soha nem hablatyolnám és soha nem is fogom
2011. júl. 8. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sose nyeltem még le a pasimnak és nem is tervezem. Ennek ellenére még nem merült fel benne, hogy nem is szeretem igazán, sem az, hogy keressen olyan lányt aki lenyeli neki (2 év után nem is igen lesz ez szakító ok). Egy normális kapcsolat nem ezen múlik szerintem. Ha képes lenne valaki elhagyni ezért egy lányt az közelében sem jár a szerelemnek. Ennek ellenére nem ítélem el ezt a szájbaélvezés dolgot, akinek jólesik, az csinálja. :)
2011. júl. 9. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!