Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meztelenkedés a család előtt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelenkedés a család előtt?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire vagytok szégyenlősek a család előtt. Szülők, testvérek, ahol van gyerkőc..

Pl. a párom tök lazán rohangál meztelenül a szülei meg a bátyja előtt, én viszont anyukámmal élek de már vagy 10 éve biztos nem látott meztelenül. Mondjuk nővéremmel míg itt lakott sokszor dumálgattunk fürdés közben. Nálatok ez hogy megy?

2011. júl. 7. 17:18
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
66%
Én vagyok a legidősebb levélíró ahogy látom. Egész életemet a szépség szakmában töltöttem el, és igyekeztem koromhoz képest szépen öregedni. Azt tanácsolom sok évtizedes tapasztalat alapján, hogy ne nagyon mesztelenkedjetek.!! Még a legszebb testen is akadnak hibák, azonkívül a tökéletes test nagyon is ritka.Gyakori látványa unalomhoz, közönyhöz vezet pár év után. Ebből lesz az impotencia, megcsalás, az új partner keresése, aki izgalmas, nem az unalomig megszokott,később pedig pocakosodó, lógó mellű látvány. Mindkét nem részére évszázadok óta a felöltözött, lassan kibontakozó test az érdekes és izgalmas. V...X
2012. jan. 7. 07:29
 22/22 anonim ***** válasza:
Ilyen melegben legjobb meztelenül. Aki olyan bátran meztelenkedjen, otthon a család előtt pláne nem kell szégyenlősködni.
2012. aug. 26. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!