Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meztelenkedés a család előtt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelenkedés a család előtt?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire vagytok szégyenlősek a család előtt. Szülők, testvérek, ahol van gyerkőc..

Pl. a párom tök lazán rohangál meztelenül a szülei meg a bátyja előtt, én viszont anyukámmal élek de már vagy 10 éve biztos nem látott meztelenül. Mondjuk nővéremmel míg itt lakott sokszor dumálgattunk fürdés közben. Nálatok ez hogy megy?

2011. júl. 7. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
Családonbelüli erőszak??
2011. júl. 7. 17:50
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Én mióta kamaszodok, sosem vagyok meztelenül itthon, csak amíg zuhanyozok. Sajnos nincs zuhanyfüggöny, mert kádunk van, de néha előfordul, hogy nővérem, vagy anyum bejön kezet mosni ha wc-n volt előtte. Engem ez is nagyon zavar, nővéremnek már nem egyszer mondtam szépen, türelmesen, hogy légyszíves ne jöjjön be, nem érti, azóta már kiabáltam is vele. Nem igaz, hogy nem érti meg, hogy ez zavar, én is megoldom máshogy a kézmosást, ha valaki zuhanyzik, ott a konyha is.

Igazából még fehérneműben is szégyenlős vagyok a családom előtt, bár furcsa, bikiniben nem:D

2011. júl. 7. 17:51
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Boxerben akárki láthat, meztelenül akkor szoktam ha a tesóim vannak csak itthon. 16/F tesóim 15/L és 15/f
2011. júl. 7. 18:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

én csak annyira hogy melltartoban mászkálok :D (alul van nadrág is)

16L

2011. júl. 7. 18:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
a 15 éves öcsém előtt simán átöltözök(nem meztelenre)de már apám előtt nem tenném...fürdőruha max akármilyen helyzetben L/19
2011. júl. 7. 19:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D megnyugodtam hogy nem vagyok ufó, mert a párom kb úgy nézett rám mint egy földönkívülire mikor kérdezte, hogy "te még anyukád előtt is szégyenlős vagy?" hát igen az vagyok... de akkor ez normális
2011. júl. 7. 21:52
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk mi a családban ha itthon vagyunk és úgy alakul simán meztelenkedünk egymás előtt.Van egy öcsém és egy bátyám is.Rendszerin sokszor vannak a tesóimnál vendégek,vagy apunál.Ha akkor van kedvem meztelenkedni ,csak bugyira vetkőzök,de ha le vagyok vetkőzve és akkor jönnek akkor nem zavartatom magam ha meztelen vagyok.A nappaliban szoktam tornázni meztelen /szobabicikli,gimnasztika/,mert utána megyek egyből fürdeni.Nem szokott zavarni ha közben bámulnak.

14L

2011. júl. 8. 00:50
 18/22 anonim válasza:
100%
Én sem szoktam meztelenkedni, de a fürdésnél itt is probléma van.... A nálam idősebb bátyám és nővérem, mindig bejárkál wc-re miközben zuhanyzom. De megoldottam, hogy megkértem a szüleimet, hogy csináltassunk kulcsot az ajtóhoz, azóta minig bezárom ha bemegyek:)
2011. júl. 18. 13:31
 19/22 anonim válasza:
88%

En pont azt a korszakomat elem, hogy nem tudom eldonteni.

Szuleink nem csinaltak belole nagy gondot, mikor kamaszodtunk, es ennek megfeleloen nem is jelentett semmit a meztelenkedes. Vannak a fotoalbumba olyan megfakult kepek, ahol a kerti felfujhato medenceben meztelenkedunk a hugommal, pedig jol lathatoan mar nem voltunk csopsegek.

Azota eltelt sok ev, es most van ket lanyom, 13 es 17 evesek. A nagyobbikban van nemi szemerem, de a kisebbikbe mintha nem szorult volna semmi. Tudom, ez is csak egy korszak, es elmulik majd, de egyeduli ferfikent a csaladban ilyenkor erzem igazan a noi egyeduralmat. Peldaul ha napoznak a lanyok, plane ha valamelyikuk baratnoje is atjon, en mar a kert kozelebe sem merek menni, nehogy meglassam oket.

2011. aug. 10. 10:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem vagyunk szégyenlősek de azért nem rendszeres nnálunk a meztelenkedés. De ha meglátjuk mesztelenül a másikat nem kezdünk el kiakadni. Ilyen szempontból imádom a nyarat mivel szerintem jó a testem. Imádok egyszál rövidnadrágba a strandon napozni.

F/16

2011. dec. 22. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!