Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak h könnyebb legyen?
A barátommal már elég rég óta együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele de félek..Mindkettönknek elsö komoly kapcsolata, a petting nagyon jó vele a nedvesedéssel sincs baj de olvastam olyat h van akik csak ugy simán nem passzolnak össze:( És ettöl félek, mert neki alapbol elég nagy van, én meg néha még egy tamponnal is megküzdök és nem értem hogy férne belém..az olyan mint egy fél csomag tampon egyszerre..tudom h ez hülye hasonlat meg tényleg lehet h hülyeség h ilyeneken aggodok de szerintetek tehetek vmit h könnyebb legyen??
elöre is nagyon köszi
18/L
Egy kisebb farkú srác is nagyobb mint a legnagyobb tampon... Lazulj el, nem kell ezeken aggódnod, ha figyeltek egymásra nem lesz gond. Tényleg nem! :)
20L
Nyugi, úgysem csak attól függ!
Az első alkalommal a szűzhártyád át fog szakadni, de nem biztos, hogy nagyon fájdalmas lesz. Akkor fáj, ha nagy vagy vastag, szerintem nézd meg magadnak, azt, hogy hány ujjad fér be.
Nekem anno nagyon fájt, és eléggé vérzett is, pedig a barátom nagyon figyelmes, óvatos volt. :( De nekem mondta előre az orvos, hogy nagyon erős lesz.. Szóval felkészültem rá.
21/L
ha elég időt szenteltek az előjátékra, akkor nem lesz baj, mert akkor kellően benedvesedsz! erre figyeljetek nagyon.. az lenne a legjobb, ha ugy kezdenétek, mintha megint csak egy kis pettingről lenne szó, és amikor már teljesen nedves vagy, megmondod neki, hogy itt az ideje... ő is teljesen fel lesz izgulva és nem fog nemet mondani!...
nekem az első fium, akivel le is feküdtem, nem volt valami nagy mérettel megáldva, tehát azzal nem volt baj... a mostani barátomnál féltem, de elmúlt a félelmem, amikor odajutottunk, elég okosan csinálta... felhúzott egyik este, amikor találkoztunk, de csak ruhán keresztül sehogy másképp, csak csókolóztunk.. aznap egész éjjel szenvedtem.. aztán rá egy hétre átjött hozzám, és folytatta a játékát...de akkor már nem tudtam és akartam volna nemet mondani... nekem is sikerült őt annyira felhúzni, hogy ne csak játszani akarjon! viszont óriási volt neki (előtte lévő barátomhoz képest) és féltem h nem fog bemenni, de annyira nedves voltam, hogy nem is fájt...
szerintem ha nagyon félsz sikosító legyen kéznél =)
csak a biztonság kedvéért =)
hidd el, ha igazán akarjátok befog menni, és nagyon jó lesz =) sok sikert! ne félj =)
ja, előző vagyok =))...azóta is együtt vagyunk (3év) és napról napra jobb...=))) tehát ügyesen =)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!