Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha masztiztok zuhanyzás v fürdés közben akkor sokkal szoktatok tovább a zuhany alatt lenni? Vagy ha a szobában msztiztok akkor után sokáig fürdetek? Kort is
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:05
1/9 anonim válasza:
sokkal szoktam tovább zuhanyzélkül masztizni
2/9 anonim válasza:
azért jövőre vigyázz, nyelvtanból nehogy bukás legyen!
3/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, ha állok és folyik rám a kellemes hőmérsékletű víz. Időnként még énekelgetek, dúdolászok is közben. Aztán megtapasztaltam, mennyivel jobb az orgazmus, ha zuhanyrózsával masztizok, mintha kézzel izgatnám a csiklómat. Azóta kicsit kevesebb ideig folyatom magamra a vizet és közben átállítom a zuhanyrózs fejét, hogy a közepéből jöjjön a víz és élvezem a masztizást. Amúgy meg 2 perc kb. és olyan orgazmusom lesz, hogy wháá:)
4/9 anonim válasza:
öreg hiba kisanyám! te sem jártál még felvilágosító órán... hozzászoktatod magad a zuhanyrózsához és utána siránkozol hogy a nyomi pasid nem tud kielégíteni, pedig nem is vele van a hiba...
5/9 anonim válasza:
ülj le fiam/lányom, egyes. a nyelvtanod.
amúgy meg nem tart tovább a fürdés, mert bele kell kalkulálni. És miért kéne utána sokáig fürödni????
jobb esetben semmi koszos dolgot nem dugdos az ember lánya a hüvelyébe, meg megtisztulási rítust se kell tartani, mert nem csinálunk semmi rosszat.
és a korom minek??
6/9 .Daniel. válasza:
Sajnos az egyik hozzászólónak igaza van. Hozzászokik a csiklód aztán majd mást hibáztatsz és mind ez miért van? Azért mert tudatlan vagy ezzel kapcsolatban. Aztán ilyenkor jön a vibrátor ami jobb mint egy srác, hozzászoksz aztán a többit nem is írom olyan borzalmas....:)
7/9 anonim válasza:
Ez a "hozzászoksz", ez hímsovén duma. A fiúk félnek, hogy rájössz mennyire szarok a szexben. A férfiak ilyesmin nem aggódnak.
8/9 anonim válasza:
23:33:
Teljesen igazad van. Tucatnyi játékszert, vibrátorokat, gyöngyöket, stb. használtam már a partneremmel, egyk sem akart lecserélni rájuk, attól függetlenül, hogy jó kiegészítők voltak.
9/9 anonim válasza:
:))))) Na ez igen...sok értelme van amit az előttem levő írt...istenem...ne zuhanyozzon senki,mert másképp szomjan halnak Afrikában..mi köze van ennek Afrikához???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!