Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fürdés vagy zuhany, Szappan...

Fürdés vagy zuhany, Szappan vagy tusfürdő?

Figyelt kérdés
Kinek mi vált be, mi a szokása?Én szeretek fürödni, kevés tusfürdővel, de a párom csak zuhanyzik és csak szappannal.
2009. ápr. 18. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Én fürdeni szeretek, de a zuhanyozás egészségesebb és a körnezet is védi, mivel kevesebb víz kell hozzá. Ha férfi vagy, akkor mindenképp zuhanyozni kell és nem forró vízben. Ha sokáig áztatod magad a forró vízben, akkor károsodhatnak a spermák. A nőknél szerintem mind egy, de a zuhanyozás jobb a bőrnek is, mert lemosod magadról az elhalt hámréteget, így új tud keletkezni.
2009. ápr. 18. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Télen fürödni szeretek tusfürdővel.Nyáron a nagymelegben langyos vizzel,tusfürdővel zuhanyozni akár többször is.
2009. ápr. 18. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ááá, fürdeni nem tudok! Évek óta zuhanyzom. Pár hete a párom engedett vizet a kádba, hogy fürödjek, szó nélkül megtettem, de olyan érzésem volt utána, hogy ragad a bőrőm a kosztól. Utána fogtam magam és lezuhanyztam. Amúgy tusfürdőt használok, mert a szappan nagyon kiszárítja a bőrőm, és viszketek tőle.
2009. ápr. 18. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én zuhanyzom - tusfürdővel. A párom is ugyanez, szappant csak az arcára használ, mert zsíros a bőre. :)
2009. ápr. 18. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
CSak zuhanyozni van időm...Évente kétszer fürdök kád vízben. Nekem az ekcémám miatt azt mondta a bőrgyógyász, hogy ne használjak tusfürdőt, mert az jobban szárítja a bőrt... De hát lehet, hogy valakinek a szappan:P
2009. ápr. 18. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Fürdés! Elnyúlok. Gyertya, illat, zene, olvasnivaló.

Ápolgatás.

Kényeztetésnek tusfürdő, ha piszkos vagyok: szappan!

Ha tényleg piszkos vagyok, akkor zuhany+szappan.

2009. ápr. 18. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
szimpla egyszerű babaszappan,utálom azt az érzést,amit a tusfürdő nyújt:nyálkás-sikamlós,mintha nem tudnám magamról lemosni
2010. márc. 21. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
zuhany+szappan többnyire, néha tusfürdő
2011. okt. 16. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Fürdés+szappan
2020. febr. 17. 22:22
 10/10 anonim válasza:

Fürdés.

Tusfürdő.

2022. ápr. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!