Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor láttatok először csupasz pinát (felnőtt nőét)? Mi volt az első gondolatotok róla?
Noha nem érdekeltek a pinák.
SP voltam,sziasztok!
Lány vagyok,de csak az első szeretkezésem után kezdtem el ezzel foglalkozni, hogy másoknak hogy nézhet ki(mert anyu nem borotválja, nővéremnek se láttam még),csak videokon és újságokban láttam,de élőben csak a sajátomat
26/l
Ja az elöző vagyok(8:26)
CSak azt gondoltam, hogy az enyém nem tetszik,de amikro megláttam h. vannak hasonlóak és minél több fiú azt mondta h. szép ez,neki tetszik megbarátkoztam vele.
Kiskoromban nem tudtam miért ilyen mert nekem már 12 éves koromban hasonlított a mostani állapotához.Még mindig vannak félelmeim, de azért kezdem elfogadni h. ezzel kell együtt élnem.
Kb. 2000 környékén az akkori barátnőm egyik napról a másikra csupaszra borotválta.
Dugni nem volt más élmény, de nyalni... Sokkal gusztusosabb mint egy szőröset. Azóta minden barátnőmtől elvárom hogy szőrtelenítsen.
34/F
Hát a kiskori élményeket nem számolva ált suliban, mikor kinyílt a női öltöző ajtaja úszás után.
Aztán tinédzser koromban táborban másztam fára, hogy belássak a női zuhiba.
Most már a barátnőmet stírölöm testközelből, mikor velem van.
már nem emlékszem mikor
első gondolat:
ó a f@szom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!