Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így már nem olyan korai igaz?
Figyelt kérdés
Ha egy lány betöltötte a 14-et és testileg,lelkileg érett a szexhez plusz ő is szeretné és tisztába van mindennel akkor már szexelhet nem?Nem úgy hogy napi szinten hanem heti 1x2x természetesen a barátjával csak és mindig húznak kotont így nem gáz ugye?Mármint hogy nem csak cumi,nyali van hanem szex is.2011. júl. 7. 13:33
21/28 anonim válasza:
Kiskorú megrontása? 14 év a beleegyezési korhatár... Ha 13 évesen történt volna, akkor megrontásnak számítana, de mivel betöltötte a 14-et így nem.
Ha már megtörtént, akkor miért kérdezed? Megbotránkoztatni akarod az embereket?
22/28 anonim válasza:
18 évesen azért már sejtheted, hogy milyen véleménnyel vannak róla mások.
Csináljátok nyugodtan, ha jólesik, de nem kell erről senkinek sem tudnia.
23/28 anonim válasza:
14 éves csajt dugsz? Gratula! Ha szakítani fogtok, akkor az oviban fogsz partnert keresni?! Undorító! 25/L
Ja a csaj szüleinek is elismerésem!
24/28 anonim válasza:
Egyébként a válaszaid alapján nem úgy tűnik, mintha szerelemből tettétek volna...
25/28 A kérdező kommentje:
Már bocs de talán belénklátsz vagy mi?Amíg nem addig ne ítélkezz!
2011. júl. 7. 14:36
26/28 anonim válasza:
teljesen jogos amiket eddig írtak! csak nem értem, mivan ha megunod? dobod? aztán dolgozza fel egyedül h volt olyan hülye h 13-14 évesen odaadta magát vkinek? ezt azért te sem várhatod el tőle... én csak sajnálni tudom szegény lányt... te most kihasználod, h neked minél jobb legyen, ha meg elhagyod maga alá kerül, és nem fogja látni a kiutat... nem értem, miért nem tudtatok várni... egyszerűen nevetséges... 14 évesen még fel sem foghatja... szüleitek tudják? mit szólnak? bíztatnak? kétlem...:/
27/28 anonim válasza:
Nem ítélkezni akarok. A válaszaid alapján így láttam, de persze nem biztos, hogy így is van(legalább is remélem, hogy tévedtem. Egyébként meg elhiszem, hogy a barátnőd tud éretten viselkedni, de fél év nagyon kevés idő. Kicsit szerintem elhamarkodtátok. De ha azt szeretnéd, hogy ne ítélkezzenek felettetek, akkor nem írj ki ilyen kérdéseket. Legyen ez a ti magánügyetek, mert sokan látatlanban ítélkeznek mindenről.
28/28 A kérdező kommentje:
Azért mert a skorombeliek nagyrésze paraszt az nem azt jelenti hogy mindenki mert vannak normális,rendes,jószívű fiúk mint én és nagyon szeretem őt így nem használnám ki soha és másért se dobnám mert nem vagyok az a típus aki után minden lány megfordul az utcán így módomba se áll ezt megtenni!
2011. júl. 7. 14:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!