Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így már nem olyan korai igaz?
Figyelt kérdés
Ha egy lány betöltötte a 14-et és testileg,lelkileg érett a szexhez plusz ő is szeretné és tisztába van mindennel akkor már szexelhet nem?Nem úgy hogy napi szinten hanem heti 1x2x természetesen a barátjával csak és mindig húznak kotont így nem gáz ugye?Mármint hogy nem csak cumi,nyali van hanem szex is.2011. júl. 7. 13:33
11/28 anonim válasza:
ja csak egy év múlva büntethető vagy kiskorú megrontása miatt...szerintem még várnotok kéne... 3 év sok idő... 17 évesen miért nem egy korban hozzád közelebb állóval vagy? mit tud neked nyújtani egy 14 éves... nem becsülöm le a lányokat, mert voltam 14 éves... de szerintem még várnotok kéne...
12/28 A kérdező kommentje:
Olvastad amiket írtam?Mert ezek szerint nem hogy van már szex és akkor már 14 volt bnőm így nem sűrűn büntetnének amúgy akik már 12-13 évesen csinálják azokat se büntetik szóval...:)
2011. júl. 7. 13:46
13/28 A kérdező kommentje:
Mit tud nyújtani?:)Csupán mindent a szerelemmel együtt:)Amúgy pont hogy egy szinten vagyunk sőt ő gyakran nálam is komolyabban tud gondolkodni hisz a lányok előbb érnek sokkal mint a fiúk de ezt te is tudod:)
2011. júl. 7. 13:47
14/28 anonim válasza:
igen tudom... de egy 14 éves lány lelkivilága még könnyen összezavarható... viszont ha hosszabb távra tervezel, akkor végülis nagy baj nem lehet... csak ne kapjon rá a dologra nagyon... mert akkor nem fogja megvárni, míg tudtok találkozni... =)
15/28 A kérdező kommentje:
Nyugi nincs ilyen gond:)Így is csak 2-3 naponta talizunk suliidőben mégritkábban de így nagyobb öröm a tali:)Szex az jelenleg heti 2x van kb de eléggé kielégülünk olyankor így túlzásba se visszük:)
2011. júl. 7. 13:55
16/28 anonim válasza:
hát akkor hajrá végülis... mi nem mondhatjuk meg h nektek mi a jó... szerintem korai...de ez az én álláspontom... =))
17/28 anonim válasza:
Mi a véleményem? 14 évesen még babáztam. Borzasztó, hova tart a világ...
23/N
18/28 anonim válasza:
Ha már nekiálltatok, akkor mit számít??
19/28 anonim válasza:
Jesszus!Hova fajul a világ...Én 16 voltam amikor először szexeltem az akkori pasimmal..(korai volt)de 14 évesen még a csókolózást is soknak tartottam.Amúgy ha ennyire biztos vagy magadban,akkor miért kérdezed meg itt?26/L
20/28 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt mások hogy gondolják ennyi.
2011. júl. 7. 14:11
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!