Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is szőrös a feneketek?
Figyelt kérdés
Nekem régen nem volt az csak kb. 1 éve,nagyon zavar,ha leszőrtelenítem még erősebb és sűrűbb szőr nő vissza. Ráadásul nagyon fáj gyantázni,ezért legtöbbször borotvával szoktam. Nektek is szőrös? Ti hogyan és mivel szőrtelenítitek?2011. júl. 7. 01:23
21/29 anonim válasza:
Mert ne érteted elsőre.*
Mert nem érteted elsőre.
22/29 anonim válasza:
Most a lábszárnál leírtakat képzeld el a hátsódon!
Ha peches vagy még kitágulnak a szőrtüszők is ahogy erősödi k a szőr....
23/29 anonim válasza:
jesszus, ennyi marhaságot is rég hallottam -.-" Inkább hagyjuk, mert még vki eltanulja ezt a baromságot, hogy kitágulnak a szőrtüszők vagy megerősödik a szőr
24/29 anonim válasza:
Kezd el a pehelyszőrt az arcodon éles borotvával vágni! És heteken belül lesznek szép fekete/feketés sötét szőrszálaid is ott.
25/29 anonim válasza:
Összetett anatómiai folyamatok miatt, serkentő hatása van egyes terülteken a borotválásnak.
26/29 anonim válasza:
18:34 direkt kipróbáltam, hogy hiteles adatokat tudok mondani, és jobb h túlem tudod, hogy ugyan olyan pihe nő vissza, ajárhányszor elborotválod
27/29 anonim válasza:
A bőröd kevésbé stimulálható mit a többségé.
Nem vagy roma származású és van több szász vagy sváb ősöd.
A szőröd inkább északias jelleget mutat. És nincs alpi vér benned.
Majd legközelebb "Antropológus szakember véleményét kérd ki!" - válaszom lesz a szőrtelenítésre.
28/29 anonim válasza:
egyszerűbb lenne elismerni, h marhaságot mondtok
29/29 anonim válasza:
Majd ha itt sír neked a sok turáni, uráli, alpi és roma gyereklány akkor majd az lesz bonyolult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!