Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek is szőrös a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek is szőrös a feneketek?

Figyelt kérdés
Nekem régen nem volt az csak kb. 1 éve,nagyon zavar,ha leszőrtelenítem még erősebb és sűrűbb szőr nő vissza. Ráadásul nagyon fáj gyantázni,ezért legtöbbször borotvával szoktam. Nektek is szőrös? Ti hogyan és mivel szőrtelenítitek?
2011. júl. 7. 01:23
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, NE ÍRD MÁR MINDENHOVA EZT. Már több helyen is láttam ezt a kiírást. "ha szeret elfogadja". Igen is zavar sztem minden férfit ha egy csaj szőrös (kivéve akiket ez izgat). Illúzió romboló!!!!!
2011. júl. 7. 08:41
 12/29 anonim ***** válasza:

Ha már sötét és tizennyolc évesen nem volt sötét, akkor az hormon zavar. Nőgyógyász segít.

Mert ritka hogy közép táj kivételével más hol is sötét lenne. Amúgy ott ne borotváld! Mert csak nagyon megerősödik, és serkented a növését. Ez a rész ppont olyan mint a bajusz rész. Nem szabad borotválni. Csak szőrhagymástól eltávolítani.

Ha sokáig borotválod még, szőrösebb lesz mint egy pasi s*gge.

2011. júl. 7. 08:47
 13/29 anonim válasza:
nekem is szőrös a fenekem,soha nem szőrtelenítettem még.kéne?16/l
2011. júl. 7. 11:01
 14/29 anonim ***** válasza:

Van akinek hormon túltengés miatt (anti-baby) olyan színű mint a nemi szőrzet és olyan erős mint egy erősebb lábszár szőrösödés.

És nagyon ritkán ez spontán 20-24 éves kórban kialakul amúgy is.

2011. júl. 7. 12:13
 15/29 anonim ***** válasza:

08:47 Ezt a választ nem vágom, elég zagyva.

De amúgy h.lyeség, h megerősödöik, ne hidd már el te is ezt a marhaságot. Szerintem nincs senki olyan, aki ott gyantázza, mert ott rohadtul fáj, és azért elég gáz, ha szőrös..

2011. júl. 7. 12:35
 16/29 anonim ***** válasza:

Nagyon megerősödik ha borotválod.

Ha mára már sötét lett, de tizennyolc évesen nem volt sötét, akkor az hormonzavar okozta. Nőgyógyász segít.

Mert ritka hogy középtáj (farpofák közt feljebb is) kivételével máshol is sötét legyen.

Amúgy ott ne borotváld!

Amúgy ott ne borotváld!

Amúgy ott ne borotváld!

Mert csak nagyon megerősödik, és serkented a növését.

Ez a rész pont olyan mint a bajusz rész.

Nem szabad borotválni.

Csak szőrhagymástól eltávolítani.

Ha sokáig borotválod még, szőrösebb leszel ott mint a pasik s*gge.

2011. júl. 7. 16:28
 17/29 anonim ***** válasza:

xD most ugyanazt leírtad, csak tagolva:D:D Meg miez, hogy sötét lett és ez hormonzavar? Szerinted attól, hogy egy kisgyerek haja gyerekkorában szőke, de tinédzserkorára bebarnul, akkor ő hormonzavaros? NEM

Mégegyszer hangsúlyozom, a szőr nem erősödik meg attól, hogy levágod. Kérlek tanuljatok egy kis biológiát, mielött ilyen magabiztosan állítjátok az igazatokat, mert ebből egy szó sem igaz

2011. júl. 7. 17:51
 18/29 anonim válasza:
pff...tök igaz hogy erősödik én a lábamat gyantáztam és tök jó volt,de elkezdtem borotválni,és máris erősebb:)
2011. júl. 7. 18:06
 19/29 anonim ***** válasza:

nem vagyok kozmetikus, de ők is mind tudják a szőrterületek és tulajdonságaikat

én kozmetológiából tanultam

2011. júl. 7. 18:09
 20/29 anonim ***** válasza:

"xD most ugyanazt leírtad, csak tagolva:D:D" - Mert ne érteted elsőre.

"Meg miez, hogy sötét lett és ez hormonzavar?" - ha felborul a hormon háztatás, az estleges férfi hormonok hatásra, ott is megerősödik a szőr ahol csak amúgy férfiaknál.

"Szerinted attól, hogy egy kisgyerek haja gyerekkorában szőke, de tinédzserkorára bebarnul, akkor ő hormonzavaros? NEM" Ez hogy jön ide? Meséljek erről is?

"Mégegyszer hangsúlyozom, a szőr nem erősödik meg attól, hogy levágod." - terültenként változó, van ahol semennyire, van ahol kicsit és van ahol nagyon. A lábszáron kicsit.

"Kérlek tanuljatok egy kis biológiát, mielött ilyen magabiztosan állítjátok az igazatokat, mert ebből egy szó sem igaz" - Majd szólok a bőrgyógyászat tanáromnak.

Ő a bőrgyógyászat, kozmetológia, nemi betegségek kandidátusa.

2011. júl. 7. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!