Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön még ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön még ez? Vagy régimódi? (masni egy lányon, pucérkodás. Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam meglepem majd olykor olyankor a barátomat egy két dologgal, Van is pár ötletem, de nem tudom ez mennyire szánalmas vagy nem szánalmas dolgok, főleg mivel nem tartom magam szépnek, de neki azért szeretnék örömet okozni. Ilyenek mint például egy bugyiba és egy mellemre kötött masniba várom, és kicsomagolhat, vagy egyszerűen egy szexisebb fehérneműbe befekszek az ágyba és ha bejön majd meglepődik, vagy csak ülünk és egyszer csak elkezdenék vetkőzni előtte. Nektek ez bejönne?

Amúgy még szüzek vagyunk.

2011. júl. 7. 00:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem bugyuta dolog, hanem aranyos. :)
2011. júl. 7. 00:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a perverzió beszél belőlem de a masnis dolog engem tuti felizgatna. MOndjuk belépek a lakásba te hívsz ottfeküdnél az ágyon féloldalt masni tanga és úúúú xd szal jó 5 let xd
2011. júl. 7. 01:02
 3/10 anonim válasza:
Egész biztosan értékelné a barátod, hisz neki akarsz örömet szerezni, ismerd ki, hogy mi tetszik neki, és az alapján tudod szűkíteni, hogy mi indítja be a fantáziáját. Például az én barátom nagyon szeretni a nőies, lassú, finom mozdulatokat. Először csak a kezed, majd lassan, az egész tested átveszi ezt a ritmust, és a végén egy izgató, simulós tánc lesz belőle. Mindig beválik ;) xdxdxd
2011. júl. 7. 01:03
 4/10 A kérdező kommentje:
a 'tánc' dolog nálunk max az ágyba menne mert kicsit fura kivitelezés, mivel ő elég maga és meg eléggé alacsony, 40 cm van köztünk szóval kicsit fura lenne, de amúgy mindekinek nagyon köszi a válaszokat :)
2011. júl. 7. 01:08
 5/10 anonim ***** válasza:

az én barátom megőrül, ha masnis a melltartóm, v. a bugyim, nagyon imádja!

azt mondja, én vagyok az ő kis ajándékcsomagja :D

sztem mindenképpen próbáld ki, mert jó ötlet :D

20/L

2011. júl. 7. 04:14
 6/10 anonim ***** válasza:
tök jó, ne is táncoljatok, én utálok
2011. júl. 7. 10:24
 7/10 gr. Shadow ***** válasza:

Ha igazán be akarod pörgetni, van egy tuti dolog (kaptam én is ilyen meglepetést) ha rövid távra mentek sétálni valahova, egy alkalmas helyen/pillanatban fellibbented a szoknyád, megvillantván a tényt hogy nincs rajtad bugyi...

Igazán hatásos :-)

2011. júl. 7. 11:30
 8/10 A kérdező kommentje:
kár hogy nem hordok szoknyát ;D
2011. júl. 7. 16:03
 9/10 anonim válasza:
1:03 vagyok: az en baratom is alacsony,160cm akarcsak en. Mi is ugy szoltuk h leutetem az agy szelere.(:
2011. júl. 10. 22:00
 10/10 A kérdező kommentje:
jaa hogy nem a konkrét tánc + simulásra gondoltál ;P így már étem. Olyat mi is szoktunk csak fekve ;DDD
2011. júl. 11. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!