Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztalt 'análozók', kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt 'análozók', kezdő vagyok, lent részletezem. Kell ide egy kérdőjel, szóval kirakom?

Figyelt kérdés

Mi még csak ott tartunk a barátommal, hogy néha szex közben benyúl a popsimba... de mindig olyan érzésem van akkor mintha kakilnom kéne... ez olyan mint a pisilés inger szex közben? Szóval alaptalan?

És anál előtt pár jó tanács? :) Tudom, ki kell mosni meg ilyenek, sok sikosító, de valaki aki csinálta már (sikerrel) leírná, hogy is van ez az egész? :) Nagyon megköszönném. :)

2011. júl. 7. 00:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy műpénisszel csináld magadnak először. Akkor legalább hozzászoksz, és tudod milyen érzés. Mire a barátod jön, addigra minden simán fog menni.
2011. júl. 9. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem mindig csinálok beöntést, mert általában spontán jön, nincs tervezve. Még sosem volt gond. Óvszert mindig használunk. Általában síkosítót is haználunk, mert úgy gyorsabban bele tudunk kezdeni,. de pl. múltkor éjszaka arra ébredtem,. hogy a barátom odalent nyúlkál. Hirtelen annyira felizgultam, hogy egyből akartam, nem vettük elő a síkosítót és simán bement. Ujjazni nem szokott ott, nem szeretem... :S
2011. júl. 9. 12:31
 13/13 noxvilll válasza:

Kedves kérdező!

Én a lovagló pózt ajánlom mivel ott te szabod meg a határt . és a másik hogy nem fog úgy fájni mintha ő tolná be neked. Azért tudom ezt, mert a bnőmmel mi is így csináltuk eleinte de :) Jó tanács mosd meg a popsid :). Jó dolog a popó sex meg minden más ezért is szeretem részben a bnőmet mert mindent szeret . :P

2012. jan. 24. 08:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!