Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztalt 'análozók', kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt 'análozók', kezdő vagyok, lent részletezem. Kell ide egy kérdőjel, szóval kirakom?

Figyelt kérdés

Mi még csak ott tartunk a barátommal, hogy néha szex közben benyúl a popsimba... de mindig olyan érzésem van akkor mintha kakilnom kéne... ez olyan mint a pisilés inger szex közben? Szóval alaptalan?

És anál előtt pár jó tanács? :) Tudom, ki kell mosni meg ilyenek, sok sikosító, de valaki aki csinálta már (sikerrel) leírná, hogy is van ez az egész? :) Nagyon megköszönném. :)

2011. júl. 7. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Hidd el beszarhatsz kozben.Tapasztalat...
2011. júl. 7. 00:59
 2/13 anonim ***** válasza:

mi durex play sikosítót használuk, finom édes ízű:)

először csináljátok punciba, és ha már elmentél, vagy nagyon felizgultál, akkor használjátok a sikosítót hátul, tegyetek bőven. ha szereted, akkor először csinálja ujjal a barátod (én nem tudom miért, nem szeretem ujjal, ingerel). aztán pedig csak nagyon lassan, óvatosan tegye be neked... nekem a lovagló póz jött be elsőre, ott te irányítod mennyire ülsz rá.

a kakilós inger eleinte természetes, de ha kicsit ellazulsz és már benned lesz 1-2 perce, akkor általában elmúlik ez az inger. fontos, hogy ne szorítsd össze a popsid szex közben, próbáld ellazítani.

hát én ennyit tudok mondani.

ja, és gumi nélkül nem ajánlott, plusz gumiban jobban csúszik:)

2011. júl. 7. 01:25
 3/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy lazulj el, mert ha feszült vagy, akkor lehet, hogy hiába próbálkozik majd szegény srác nem tudja bedugni, na meg neked is fájni fog. Szerintem csak akkor csináld, ha te is élvezed. Amúgy szerintem a kutya póz szerencsésebb, bár nekem legjobban oldalról jött be eddig a dolog, úgy volt a legélvezetesebb.
2011. júl. 7. 09:59
 4/13 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm szépen :) el vagyok lazulva, azzal nincs gond, csak pont emiatt izgulok, hogy annyira ellazulok, hogy közben... kicsúszik valami. azért az ciki lenne :D
2011. júl. 7. 20:25
 5/13 anonim válasza:

Én is a barátnőmmel ebben a "cipőben" járunk. Én sem nagyon szeretném ha kakis lenne a f.......m, de én még elviselném, a barátnőm pedig nagyon tart tőle. Ujjammal ha benne nyulkálok neki, azt szereti, de mihelyt a f......al prőbálkozok, rögtön attól tart bekakil.....

Úgyhogy edíg még nem sikerült az análozás nekünk....

2011. júl. 8. 21:16
 6/13 A kérdező kommentje:
én már ujjazásnál is félek kicsit... :s
2011. júl. 8. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező most lehet furcsán fog hangzani de beöntést ha alkalmaznál előtte! Azzon belül szép finoman péersze ovszrel elöszőr ujjal aztán kicsi sikositó is mehet és én is a lovaglópoztajánlom:) mivel ott te diktálod a tempot !
2011. júl. 8. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
hu hibákért elnézést csak siettem!:)
2011. júl. 8. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Most nem azért de ha már valaki oda dugja, attól se undorodjon h a vége olyan lesz. Nem vagyok anál ellenes, csak én így vélem. Tudja jól mindenki, hogy azt nem arra találták ki, akkor ne undorodjon a hatásoktól.

Amennyire tudom, vannak ilyen tágító eszközök sexboltokban. Ha belevágtok lehet az is segít. Annyit minden esetre, h én akiket ismerek nem jártak jól vele hosszú távon, szóval ezt ne heti 3-4x csináljátok :)

2011. júl. 8. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy kell beöntés előtte, csak ez ilyen spontán volt, eddig 2x történt meg és nagyon kicsit ment be az ujja. persze ha rendesen csinálnánk akkor az is lenne előtte :)
2011. júl. 8. 22:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!