Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt 'análozók', kezdő vagyok, lent részletezem. Kell ide egy kérdőjel, szóval kirakom?
Mi még csak ott tartunk a barátommal, hogy néha szex közben benyúl a popsimba... de mindig olyan érzésem van akkor mintha kakilnom kéne... ez olyan mint a pisilés inger szex közben? Szóval alaptalan?
És anál előtt pár jó tanács? :) Tudom, ki kell mosni meg ilyenek, sok sikosító, de valaki aki csinálta már (sikerrel) leírná, hogy is van ez az egész? :) Nagyon megköszönném. :)
mi durex play sikosítót használuk, finom édes ízű:)
először csináljátok punciba, és ha már elmentél, vagy nagyon felizgultál, akkor használjátok a sikosítót hátul, tegyetek bőven. ha szereted, akkor először csinálja ujjal a barátod (én nem tudom miért, nem szeretem ujjal, ingerel). aztán pedig csak nagyon lassan, óvatosan tegye be neked... nekem a lovagló póz jött be elsőre, ott te irányítod mennyire ülsz rá.
a kakilós inger eleinte természetes, de ha kicsit ellazulsz és már benned lesz 1-2 perce, akkor általában elmúlik ez az inger. fontos, hogy ne szorítsd össze a popsid szex közben, próbáld ellazítani.
hát én ennyit tudok mondani.
ja, és gumi nélkül nem ajánlott, plusz gumiban jobban csúszik:)
Én is a barátnőmmel ebben a "cipőben" járunk. Én sem nagyon szeretném ha kakis lenne a f.......m, de én még elviselném, a barátnőm pedig nagyon tart tőle. Ujjammal ha benne nyulkálok neki, azt szereti, de mihelyt a f......al prőbálkozok, rögtön attól tart bekakil.....
Úgyhogy edíg még nem sikerült az análozás nekünk....
Most nem azért de ha már valaki oda dugja, attól se undorodjon h a vége olyan lesz. Nem vagyok anál ellenes, csak én így vélem. Tudja jól mindenki, hogy azt nem arra találták ki, akkor ne undorodjon a hatásoktól.
Amennyire tudom, vannak ilyen tágító eszközök sexboltokban. Ha belevágtok lehet az is segít. Annyit minden esetre, h én akiket ismerek nem jártak jól vele hosszú távon, szóval ezt ne heti 3-4x csináljátok :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!