Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 17-18F kiír valamilyen témában kérdést akkor "semmi", de ha 17-18L teszi ugyanezt, akkor a válasz "majd én jól megduglak", miért?
persze a "semmi" se semmi hanem cask azt akarom kifejezni ,hogy az xy kromoszómájú egyedekben miért van 15x annyi szexuális feszültség
ez a kérdésem, válasz?
17F
bevallom én is írtam már olyat :D
de fiúból vagyok. mit csináljak. nem lehetek teljes ura a hormonoknak
Én is srác vagyok de nem kell mindent a hormonokra fogni. Az hogy egy ikszdé mellé kiírom hogy demegbasználak, közben meg vihogok a monitor előtt, még mentálisan sem elégít ki. Ha viszont egy lány barátomnak a mellét, seggét fogdosom játékból, arra már mondom hogy nem bírtam magammal, beindultam arra.
Ha valamiért van ez, akkor inkább azért hogy ezzel a többi férfinak bizonyítsák hogy ők a királyok, be tudnak szólni minden csajnak. Mint valami csordaszellem, ahol az a legerősebb aki a legnagyobbat tudja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!