Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pisilek be azóta hogy lefeküdtem a barátomal?
Figyelt kérdés
3napja vesztettem el a szüzességem a barátomtól és sex közben be pisiltem 2x is.Tegnap is szexeltünk és akkor is be pisiltem.Az elsö szex után pedig minden este be szoktam pisilni.Miért van ez?Nagyon égőnek érzem már ilyen idősen pedig eddig semmi bajom nem volt pisilés terén
23 éves lány
2011. júl. 7. 00:17
2/9 anonim válasza:
Szerintem ennek valami pszichés oka lehet, nem hiszem, hogy szervi oka lenne. Midnenesetre én azt javaslom, keress fel egy orvost!
3/9 A kérdező kommentje:
Már voltam nő gyógyásznál.Kivizsgált azt mondta nem lát problémát.Viszont adott egy 1hetes beutalót (amit a TB áll) gyógyfürdőre.Az segithet?
2011. júl. 7. 00:23
4/9 anonim válasza:
ha a nőgyógyász azt mondta akkor biztos, de lehet a sok stressz miatt is
5/9 anonim válasza:
Túl érzékeny a puncid próbáld ki hogy előtte elmész pisilni megmosod a nunid a barátod kinyal elmész pisilni megint megint megmosod a nunit aztán szex utána meg lefekvés előtt is pisi:D
6/9 anonim válasza:
Az hogy sex közben "bepisil" egy nő az sokszor előfordul,az élvezettől!De az hogy sex,izgalom nélkül csak úgy bepisilsz az nekem is fura,ill.nem értem!
7/9 anonim válasza:
kérj több szakvéleményt, valamint egy pszichológushoz is elmehetnél..
8/9 anonim válasza:
Elég sokáig halogattad,ezért valószínűleg fel is volt nagyítva ez az esemény az életedben és stresszel reagálsz rá,ebben a formában.
9/9 anonim válasza:
Nem vagy beteg, megsúgom!!!!! Egyszerűen hozzásimul a barátod hímvesszője a G pontodhoz, és az hatással van a hugyhólyagra. Én is volt, hogy kiszaladtam a mosdóba, annyira kellett már xDDD Menj előtte mosdóba, és akkor nyugi, nem lesz baleset. Ez csak azt jelenti, hogy a barátod ügyesen megtalálja a G pontod(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!