Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön az ilyen stílusú csaj, mint a klipben?
Figyelt kérdés
Ilyen pop-rock, alternatív féle lány. És nem emo!
http://www.youtube.com/watch?v=sVVOZ-tzLKI
2011. júl. 6. 23:48
11/23 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, azért kérdeztem mert hasonló a stílusom, mint az övé, csak nekem fekete, hullámos hajam van.
2011. júl. 7. 00:15
13/23 A kérdező kommentje:
16
De minek kérdezed? Nem ismerkedni jöttem ide...
2011. júl. 7. 00:27
14/23 anonim válasza:
utolsó válaszoló: heheheheh :DD szívtad xd
egyébként nekem nem tetszik annyira :)
szerintem szebbek a természetes lányok (no fekete imó szem,no fekete ruha és hozzá nem illő cipő)
mondom ezt én,lány szemmel :))
13L
15/23 anonim válasza:
nem szeretem ezt a stílust. olyan "hú, de alter vagyok" kategória nekem, holott erőltetett az egész. egyébként szép lány.
16/23 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Olyan mű-alteros. Mintha ő sem tudná, hogy alteros vagy inkább popos szexi kis ribanc legyen. Személyiség nélküli kis fruska. De azért egy lövetet tolnék belé :DDD
17/23 anonim válasza:
Neked nincs ilyen stílusod! Te csak egy pisis kis tini vagy mucsaröcsögéről, gondolom kevés önbizalommal (csúnya is lehetsz). Itt kérdezel ilyen sz-arokat, igen ez a lány szép, te meg rasnya :)
18/23 A kérdező kommentje:
A csaj a klipben 15 éves. Csak úgy szólok...de én inkább meg sem szólalok, mert csak egy rusnya tini vagyok. :)
2011. júl. 8. 15:09
19/23 anonim válasza:
novemberben lesz 19, de semmi baj :)
amúgy meg tök szép csaj
20/23 A kérdező kommentje:
De ez a klip 2008-ban készült, de semmi baj :)
2011. júl. 8. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!