Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladéktól lett már valaki terhes?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyen nőt? vagy hallottatok már ilyen esetről?
(Kérlek benneteket, hogy csak olyan esetet írjatok le, ami valóban megtörtént és 100%-os forrásból tudtok róla!)
Előre is köszönöm:)
2011. júl. 6. 23:23
11/12 anonim válasza:
Én sem akartam elhinni mikor megláttam a 10 hetes magzatot... Ez egy jel, hogy mi összetartozunk a barátommal, hogyha fogamzásgátló mellett ennyivel meg tud termékenyíteni. Maximálisan összeillünk (bár ezt eddig is éreztük). Nem álltunk úgy most sem lelkileg, sem anyagilag (és szülői támogatásra sem számíthattunk), hogy megtarthassuk. Ha biztosíthattam volna neki a boldogságot már születése percétől, akkor megtartottam volna. Így csak kínszenvedés lett volna mindhármunknak.
12/12 anonim válasza:
fuu, hát ez durva.. lehet h nem volt elég a hormonmennyiség.. én meg reménykedek, h nem leszek terhes megszakitásostól :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!