Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előváladéktól lett már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladéktól lett már valaki terhes?

Figyelt kérdés

Ismertek ilyen nőt? vagy hallottatok már ilyen esetről?

(Kérlek benneteket, hogy csak olyan esetet írjatok le, ami valóban megtörtént és 100%-os forrásból tudtok róla!)

Előre is köszönöm:)

2011. júl. 6. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehetsz bezony! az előválladék is tartalmazhat spermiumokat. 72órás tabletta:/ vagy gyerekcipő..
2011. júl. 6. 23:45
 2/12 anonim ***** válasza:

kicsi az esélye de megtörténhet ilyesmi is. Én már hallottam ilyesmiről de nem találkoztam olyannal aki így járt volna.

Ha az esélyét nézzük akkor kb mintha lottóznál.

2011. júl. 6. 23:46
 3/12 anonim ***** válasza:
lehetsz! nekem van ismerősöm nő, aki pettingelt a partnerével. Mára van egy 3éves kislánya, ő meg 21..
2011. júl. 6. 23:49
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

azt már hallottam/olvastam, hogy lehetséges.

ezért kértem, hogy csak ténylegesen megtörtént eseteket írjatok.

2011. júl. 6. 23:50
 5/12 A kérdező kommentje:
egyébként találtam azóta egy máshol feltett, hasonló kérdést válaszokkal: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2011. júl. 6. 23:53
 6/12 anonim ***** válasza:
nagyon kicsi az esély, főleg ha terméketlen napon vagytok ugy egyutt.. :)
2011. júl. 7. 00:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Én. 17 évesen foggátló mellett. Onnan tudjuk hogy előváladéktól mert sose ment el bennem, nagyon csíp az ondó belül.
2011. júl. 9. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
jaj, hagyjuk már.. fogamzásgátlót szedtél, és előváladéktól terhes lettél? ezt ugye te se hiszed el? a tabletta azért van, h beléd is mehessen a pasi, gond nem lesz.. nem h előváladéktól..
2011. júl. 9. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
De, elhiszem. Mivel a nőgyógyász is megerősítette. Már kb. egy éve szedtem a gyógyszert és sosem élvezett belém a barátom (csak még azelőtt párszor, hogy gyógyszert szedtem volna), de nekem nagyon kellemetlen volt, fájt a hüvelyem utána, csípett, mart, stb. Szóval azóta cici, popsi, ilyesmi helyekre szokott élvezni, és nem belém. Bennem csakis az előváladék lehet. És ettől estem teherbe. Beleestem abba az 1 %-ba. :(
2011. júl. 9. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
nem tudom, ez hihetetlen..
2011. júl. 12. 00:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!