Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy fiú le akar feküdni velem, azt mondta hogy ha ellenkezek akkor megöli a húgomat, de én még szűz vagyok és nem szeretnék lefeküdni vele, és tényleg megölné...ő nem szokott hazudni meg ilyeneket viccelődni. És nem szólhatok senkinek vagy valamit csinál a húgommal. Gondoltam hogy titeket megkérdezlek. Ezt úgy se tudja meg... remélem. és ha még utána is akarja hogy lefeküdjünk? és ha soha nem fogja ezt abba hagyni? Mit csináljak? Nagyon félek. 17/L
2011. júl. 6. 21:28
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
ja és ő 20/F
2011. júl. 6. 21:29
 2/18 anonim válasza:
100%
jelentsd fel
2011. júl. 6. 21:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szólj a szüleidnek és jelentsétek fel!! Ne engedj a zsarolásának.
2011. júl. 6. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
öld meg te őt
2011. júl. 6. 21:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiába jelenti fel, a rendőrség nem tehet semmit amíg vér nem folyik. Szólj apádnak, ő szól még 1-2 haverjának és szépen elrendezik a gyereket.
2011. júl. 6. 21:39
 6/18 anonim ***** válasza:
kamu..ennyire hülye nem lehet senki.
2011. júl. 6. 21:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu,de jelentsd fel a rendőrségen ,vedd fel mobiltelefonnal ahogy megfenyegeti a hugod téged zsarol és akkor pár évig csücsülni fog.

20/f

2011. júl. 6. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
De ha feljelenti akkor eljárás indul ellene te segg és akkor zsákutcába kerül. Most mit veszít, ha feljelentik? Ha van olyan hülye, hogy feljelentés után megtegye akkor feljelentés nélkül is megteszi. A legelső lépés a feljelentés legyen! Fekete listán lesz a neve és elfog kusolni, ha van esze. De a szülőknek feltétlen el kell mondani. Kérdező írj privátban, ha úgy érzed nem tudsz valamit.
2011. júl. 6. 21:46
 9/18 anonim ***** válasza:

OFF: Öld meg a pasit, mielőtt ő öli meg húgodat.:D

ON: jelentsd fel, minél hamarabb! Tesódra meg vigyázzatok!

2011. júl. 6. 21:47
 10/18 A kérdező kommentje:
de nem merem, a szüleimnek se merek szólni és nem kamu
2011. júl. 6. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!