Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül mindig felállítanom neki? :S

off:Na jólvan, látom megint én vagyok a fő gonosz.
1. nem írom ezeket komolyan, aki magára veszi az söt.éthülye.
2. menyasszonyom van nem csajom, és attól mert nem veszem véresen komolyan az életet mint egyesek, én is ember vagyok, és én legalább élek.
on:
1.Bocsi ha megbántottalak, de ha így van sajnálattal közlöm hogy hülye vagy, pont annyira amennyire az a válaszoló aki azt írja, ha valaki sokat masztizik nem megy el gyorsan.
2.Amit meg kéne értetned a barátoddal hogy nem kell görcsösen akarni a szexet, az jön magától, nem kell rá készülni, nem kell vele foglalkozni, ha ott van és szexre kerül a sor, menni fog, HA nem ezen agyal egyfolytában hogy mit hogyan csináljon.
Megkockáztatom hogy szűz volt előtted, talán még neked is ő volt az első, így gondolom ő is az ilyen f*szságok miatt sürgette a dolgot, és stresszelt rá, mert a haverok b*szogatták stb.
Amit meg kéne értenie, hogy kutya köze nincs hozzá senkinek, hogy ő kivel mit csinál.
Az ok valószínűleg a görcsösség, ezt fejben magának kell lerendezni, segíthetsz neki azzal ha elmondod neki hogy szereted, és ne izguljon, ne gondolkodjon rajta stbstbstb.
Ha véletlen szervi oka lenne, nyugodtan forduljatok orvoshoz, az orvos nem fog a képébe nevetni (max a háta mögött viháncol rajta egy jót, de az kit érdekel?!)

White ugye hogy tudsz te szépen is írni!
Főleg a bocsánatkérésed tűnik őszintének: "Bocsi ha megbántottalak, de ha így van akkor hülye vagy..."
:D
Ez tetszett!
:D

nih, WhiteLabel szépen beszélt -.-
-> híres lesz! :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!