Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül mindig felállítanom neki? :S
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátom. Mindent meg szeretnék érte tenni,és úgy érzem,meg is teszem. Ő is nagyon szeret,érezteti,mondja is. A szexben is jól megértjük egymást,sok mindent kipróbáltunk már. De néha egyszerűen akármit is csinálok,nem sikerül felállítanom neki.:S Pedig mindennek próbálkozok: Orális szex,romantikus hangulat,szexi fehérnemű. Mindig mondja,hogy tetszem neki. Amikor szexelünk,szinte rögtön elélvez. Mégis mitől van,hogy van olyan nap,hogy akármit csinálhatok,mégsem áll fel neki? :S Tudom,hangulaton is múlik,persze. De én úgy látom,mindig kíván.2011. júl. 6. 19:59
1/18 WhiteLabel 

válasza:

csúnya vagy, azért van veled mert egy tapló, és nem lehet másik csaja.
2/18 anonim 

válasza:

Label már megint itt vagy nethuszárkoni? Inkább keress egy barátnöt, mert elég szánalmas vagy egyelöre ;)
3/18 A kérdező kommentje:
Valami normális válasz? :S-.-
2011. júl. 6. 20:04
4/18 WhiteLabel 

válasza:

aaha, itt.
Ha gondolod dobj egy mailt, küld el az elérhetőségeidet, este ha hazaért az asszony megkurom neked kamba hogy legyen mire verned, hülyegyerek.
5/18 anonim válasza:
Szerintem csak a hangulaton múlik. Mindegy hogy kíván, vagy nem. Szerintem mutass neki szexfilmeket, ha nem áll be a f@sza. Tessék, itt egy cím: www.szextube.net
6/18 melike1995 válasza:
white te nagyon segfej vagy menj keresni csajt biztos azért nincs mert rusnya dög vagy ^^
7/18 anonim 

válasza:

Vegyél neki viagrát... Attól tuti fe fog neki. 95/F
8/18 anonim 

válasza:

pff az ilyen csajokat sajnálom, ha a csávód farka nem áll, máskor meg hamar elélvez akkor mire jó? XD
Kapcsolatot nem lehet normális sex nélkül fenntartani, ezt neki kéne megoldani, segítséghez folyamodnia...
20 F
9/18 anonim 

válasza:

Túl nagy szerelem. Ennyi. Vagy egyszerűen a pasid túlságosan beleéli magát, aztán hamar ellövi a municiot.
10/18 A kérdező kommentje:
Túl nagy a szerelem? :) Igen,az lehet. De lehet hatása rá? Nem hiszem,hogy segítséghez tudnánk folyamodni,mindketten 17 évesek vagyunk.:S:) Azt hiszem,még korai lenne. Csak szeretném a legjobbat neki.:)
2011. júl. 6. 20:15
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!