Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányokat kellemetlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat kellemetlenül érinti, ha a fiúnak nincs orgazmusa szex közben?

Figyelt kérdés

Engem különösképpen nem zavar. Ha egyedül csinálom akkor is nagyon ritkán jutok el a csúcsra. A merevedéssel nincs gond.

24f

2011. júl. 6. 18:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

kicsit zavaró tud lenni, én szeretem, ha belém élvez a barátom. de ez nem nyomja rá a bélyeget a szexuális életünkre, befejezem neki máshogy, ha aktus közben elfárad:)

23N

2011. júl. 6. 18:34
 12/17 A kérdező kommentje:

Igazából, nem csak közösüléskor, hanem úgy egyáltalán.

Sajnos parafilikus vagyok, a normál együttlét engem nem tud kielégíteni. De erről jobb ha hallgatok.

2011. júl. 6. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha elmondja a párom, hogy nézd, kicsim, mikor magamnak csinálom, élvezem egy darabig, de közben lankad, és nincs orgazmusom, és félek hogy szex közben sem sikerül, akkor azt mondom neki, hogy köszönöm a bizalmadat.

Csak azt csináljuk, amit mindketten kívánunk, és ami jól esik. Isten ments, hogy ezért szorongjon...elég baj hogy fél tőle.

Biztos azért van, mert nincs önbizalmad vagy görcsölsz valamin, nem tartod magad szexuálisan vonzónak. Nem?

19/l

2011. júl. 6. 19:24
 14/17 szamóca.. ***** válasza:
szerintem jobb ha elmondod... mondjuk legalábbis, engem jobban megnyugtatna hogy nem én cisnálok valamit baromi rosszul, + tuti hogyteljesítéskényszerem lenne, hogy "na majd én" az meg neked is jó lenne.
2011. júl. 6. 19:26
 15/17 anonim válasza:
A lányt naná- hogy zavarja, mert ebből azt szűri le, hogy nem elég jó neked. SZÍNLELD!!!
2011. júl. 6. 21:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: mondjuk az talán nem is baj, ha kicsit csökken az önbizalma, legalább kevésbé valószínű hogy lelép.
2011. júl. 6. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem biztos rosszul esne, hogy nem vagyok képes kielégíteni a párom. Nem is fordult elő olyan, hogy belekezdtünk és nem élvezett el.
2011. júl. 6. 22:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!