Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat kellemetlenül érinti, ha a fiúnak nincs orgazmusa szex közben?
Figyelt kérdés
Engem különösképpen nem zavar. Ha egyedül csinálom akkor is nagyon ritkán jutok el a csúcsra. A merevedéssel nincs gond.
24f
2011. júl. 6. 18:11
1/17 anonim válasza:
Lánnyal alap, hogy a fiúnak orgazmusig kell eljutnia, akár többször is. Szerintem nagyon zavarná a barátnőmet, ha nem mennék el. Sokszor ő is elszokott menni. 14/F
2/17 szamóca.. válasza:
naná hogy. sértené a büszkeségem:D
3/17 anonim válasza:
Első!! Milyen barátnőd van neked , hogy 14 évesen már keféltek?
ON: Szerintem zavarná őket :D
5/17 WhiteLabel válasza:
Nah g*ci első válaszoló a tapasztalt 14éves kisfiú... anyám, miért kell elmennie mindenképpen? Én se mindig megyek el... Akkor segít szájjal kézzel ahogy akarok, hol itt a gond?
6/17 A kérdező kommentje:
Pontosan mit gondol ilyenkor egy lány?
2011. júl. 6. 18:22
7/17 szamóca.. válasza:
jajaa, az már igaz. nem feltétlen kell szex közben, de az alkalomkor valahogy mindenképpen. az önmagában nem zavar ha épp nem úgy jön ki al épés hogy pont az aktus közben. az zavarna, ha sehogy nem sikerülne. egybkén ahogy épp jól esik.
8/17 anonim válasza:
Mi addig nem állunk le amíg el nem élvez a párom:) Ahogy az előző válaszoló is írta, rásegítek kézzel/szájjal. Egyszer volt olyan, hogy sehogy sem sikerült, az azért volt, mert a barátom elég sokat ivott előtte, abba belenyugodtam, másnap reggel meg "megbosszúltam".
9/17 anonim válasza:
velünk még nem fordult elő de én őszintén örülnék neki, hogy neki se mindig jön össze :D
10/17 anonim válasza:
Attól függ h mióta vagytok együtt...Mondjuk nálunk mindig elmegy...de kis pihi után következő menet:) és ha ott már nem megy el hát nem akadok ki:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!