Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a szex egy 10-20 évvel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy 10-20 évvel idősebb pasival? Tapasztalatok? Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés

2011. júl. 6. 13:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

14:06

ugy érzem sokkal figyelmesebb mint az eddigi 2 barátom ... most én nem állitom hogy ez a kor miatt van , de ö mintha jobban "értékelné" hogy fiatal és szép baratnöje van , vagy mintha hállás lenne hogy ugye a "sok fiatal" pasi közül én öt választotam ... ezt ö amugy is sokszor mondja hogy miert pont öt választotam mikor találhatam volna "szebbet és jobbat" , én mondtam neki hogy nekem töle szebb meg jobb nem kell , nekem ö igy jo ahogy van !! kis mackóm :o)) én 16 évig élsportoló voltam és az alakom elég jó , nöies de nem hájas ... többször voltam megválasztva a Klub legszebb sportolojának , vagy a válogatott legszebb sportolojának és ö ezért érzi magat "nem elég szépnek" , de engem ez abszolut nem érdekel , a szépség az múlandó és utalom az ilyen hú de jol nézek ki pláza cicakat !!!

na , nagyon elkalandoztam .... a lényeg az hogy nekem ugy tünik figyelmesebb es "hálásabb" az ágyban mint a többiek ...

2011. júl. 7. 09:39
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
utolsó vagyok ... remélem ez most nem ugy jött le neked hogy adjon dicsértem magam ... mert nem azt akartam :o))
2011. júl. 7. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
köztünk 12 év van.fantasztikus,igazi pasi!
2013. jan. 13. 01:40
 14/19 anonim ***** válasza:

9 év az még belefér?

Hát....6 éve vagyunk együtt.

24N

2013. jan. 25. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért bírják tovább mert csak lankadt van nekik és nehezen tudnak elélvezni.
2013. jan. 25. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy 60-70 évesnek már talán lehetnek ilyen gondjai. Egy pasi 30 évesen ér igazán férfivá. Mind a szexkultúrában, mind agyilag mind egzisztenciálisan.

Üdv: egy harmincas pasi

2013. febr. 15. 22:28
 17/19 anonim ***** válasza:
A puding próbája az evés!A keksztorta készen áll!Gyere és kipróbáljuk 36F
2013. febr. 28. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Régi kérdés de igazából én pl pasiként azért vonzódok a tőlem fiatalabb lányokhoz mert valószínű még nem voltak együtt sok férfival. Nekem tetszik az ha egy lány tapasztalatlan.
2022. márc. 11. 16:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essen, nem vagyok pedofil.
2022. márc. 11. 16:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!