Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy 10-20 évvel idősebb pasival? Tapasztalatok? Nektek milyen volt?

14:06
ugy érzem sokkal figyelmesebb mint az eddigi 2 barátom ... most én nem állitom hogy ez a kor miatt van , de ö mintha jobban "értékelné" hogy fiatal és szép baratnöje van , vagy mintha hállás lenne hogy ugye a "sok fiatal" pasi közül én öt választotam ... ezt ö amugy is sokszor mondja hogy miert pont öt választotam mikor találhatam volna "szebbet és jobbat" , én mondtam neki hogy nekem töle szebb meg jobb nem kell , nekem ö igy jo ahogy van !! kis mackóm :o)) én 16 évig élsportoló voltam és az alakom elég jó , nöies de nem hájas ... többször voltam megválasztva a Klub legszebb sportolojának , vagy a válogatott legszebb sportolojának és ö ezért érzi magat "nem elég szépnek" , de engem ez abszolut nem érdekel , a szépség az múlandó és utalom az ilyen hú de jol nézek ki pláza cicakat !!!
na , nagyon elkalandoztam .... a lényeg az hogy nekem ugy tünik figyelmesebb es "hálásabb" az ágyban mint a többiek ...

9 év az még belefér?
Hát....6 éve vagyunk együtt.
24N

Egy 60-70 évesnek már talán lehetnek ilyen gondjai. Egy pasi 30 évesen ér igazán férfivá. Mind a szexkultúrában, mind agyilag mind egzisztenciálisan.
Üdv: egy harmincas pasi

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!