Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a szex egy 10-20 évvel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy 10-20 évvel idősebb pasival? Tapasztalatok? Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés

2011. júl. 6. 13:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
5%
apakomplexus
2011. júl. 6. 13:27
 2/19 Cicuskaaa123 ***** válasza:
49%
Miért akarsz te 10-20 évvel idősebb pasival lefeküdni? Amúgy nekem még nem volt tapasztalom ilyen téren, de mindenképp arra számíts, hogy a partnered tapasztalt és könnyen kitud téged elégíteni majd.
2011. júl. 6. 13:29
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ, mennyi idős vagy. 15 évesen ne gondolkodj ilyenen! :D
2011. júl. 6. 13:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

a volt párom 13 évvel volt idősebb és először kicsit féltem,hogy lehet,hogy nem leszek neki elég meg hasonlok hisz tapasztalatlan vagyok hozzá képest..már alig vártam,hogy lefeküdjünk hisz mondta ,hogy eddig minden csajának volt orgazmusa és,hogy nekem is tuti lesz..hát az egész aktus 5percig tartott szóval elég csalódott voltam hisz ő sportoló is..aztán mikor lefeküdtünk másodszorra is hát tény,hogy tovább bírta és jó is volt de nem mondom azt,hogy annyira kimagasló volt..bár aztán lehet,hogy a gond az volt,hogy én vártam többet,bár tény,hogy nagyon figyelmes volt.

21/L

2011. júl. 6. 13:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

*eddig minden csajának volt orgazmusa

Vagy jó szinésznők voltak.

------

A kérdésre válaszolva: pont olyan, mint egy fiatalabbal vagy korunkbelivel. Nem életkortól függ, hanem hogy kinek milyen a szexuális kultúrája.

2011. júl. 6. 13:41
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

13:41

Hát igen nálam valahogy nem sikerült elérnie..bár tény,hogy lelkes volt..:D

21/L

2011. júl. 6. 13:43
 7/19 A kérdező kommentje:

19 vagyok

én a tapasztalatokra vagyok kíváncsi

21/L: KÖSZI!

2011. júl. 6. 14:05
 8/19 anonim ***** válasza:

az én párom 13 évvel idösebb és nagyon jo vele a szex ... latszik hogy tapasztaltabb , sokkal tovabb birta mint az elsö 2 párom ... jo tudom 2 ferfi utan nem nagyon volt kit kihez hasonlitsak :o)

a lényeg hogy nagyon jol megvagyunk , több mint egy éve együtt lakunk és tovabbra is nagyon jo a szex !!

26N

2011. júl. 6. 14:06
 9/19 A kérdező kommentje:
uccsó, lécci írj bővebben, milyen, hogy csinálja?
2011. júl. 6. 14:14
 10/19 anonim ***** válasza:

*eddig minden csajának volt orgazmusa

persze persze anyám meg salakmotoros eleve ha ezt reklámozni kell akkor kamu, normális pasi nem reklámozza magát, hanem akkor bizonyít, ha oda kerül a sor

ez meg, hogy az idősebbek tovább bírják szintén baromság legalábbis én 25 vagyok és 1-1,5 órán keresztül bírom, ezek alapján mi lesz, ha idősebb leszek egy egész nap fog kelleni?

2011. júl. 6. 14:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!