Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak vagy nőnek szerencsésebb születni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 11:01
21/39 anonim 

válasza:

es nem egy ferfitol var tobbet el a tarsadalom? istenem menszesz....szulest pedig nem mindenki vallalja..egy ferfi hatan tobb kovet tornek,nagyobb sokkal az elvaras,el kell tartsa a csaladjat,megbizhato kell legyen,hatarozott es sok mas..a no ha jol csinalja ingyen el egesz elete vegeig..
22/39 anonim válasza:
Hát ennyi erővel ha egy férfi jól csinálja az is ingyen él élete végéig ...
23/39 anonim 

válasza:

na és ki tud szexel pénzt keresni?
24/39 anonim 

válasza:

A nő azért tud szexel pénzt keresni, mert a pasik nem képesek felszedni egy csajt, inkább fizetnek érte :D
25/39 A kérdező kommentje:
A transziknak a legkönnyebb...:)
2011. júl. 6. 14:10
26/39 A kérdező kommentje:
A férfiak is tudnak szexel pénzt keresni, csak jó helyen kell próbálkozni...:)
2011. júl. 6. 14:12
27/39 anonim 

válasza:

Nem tudom azt tudom ,hogy nem vagyok erről a világról való!!Bár férfi testbe vagyok zárva néha úgy érzem semeik nem hez sem kapcsolódom..Én inkább a természethez kapcsolódom 1 alternatív világból jöttem és egy intergalaktikus utazó vagyok vizsgálgatom az emberi lét fogalmát a kis fractal csigalépcsőimen lefolyva!!:)))Jupppy éljen a Forest Psy Trance ...Kiránduljatok sokat 1 mágváltozott tudat állapotban Hofi -Bácsi hagyatékával DarkPsy-it halgatva .....
28/39 anonim 

válasza:

Nah a férfiak tudnak szexel pénzt szerezni a vén banyáknál, akik özvegyek és fiatal pasikat keresnek, amúgy nem :D
29/39 anonim 

válasza:

nőnek, kevesebb a gondjuk mint a férfinek. Könnyebben elérhetnek bármit, meg elég nagy kivételezések van velük sok esetben. Már általános iskolában is meglátszódik.
De teljesen mind1, nem rinyálok férfinek születtem, úgyis viselkedek. Csak leírtam a véleményem.
30/39 anonim válasza:
szerintem férfinak jobb lenni mert nem vérzik havonta, nem kell szülnie ami fáj mint atom, sztem az se fáj nekik ha először szexelnek, könnyen tud ajándékot választani egy nőnek.. BEZZEG FORDÍTVA, mi szenvedünk havonta, megszakadunk a szülésbe, ha először csináljuk akkor is szétszakadunk :D (persze nem mindenki.. de nekem fájt mint az állat anno.) és mit veszel egy pasinak ajándékba he??? virágot parfümöt csokit nem lehet :D:D:D:D:D nekem ezek jutottak eszembe :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!