Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfinak vagy nőnek szerencsés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinak vagy nőnek szerencsésebb születni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 11:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Christine,ha most szemétkedni akarnék,azt mondanám,nem mindenki születik topmodellnek.

De nem akarok,és elhiszem hogy okos is vagy,meg szép is!:)

2011. júl. 6. 11:11
 12/39 anonim ***** válasza:
81%
Haha :D amúgy nincs rá kísértés, mivel már több éve együtt élek a párommal nem kacsingatok más felé, így nem is használom ki őket. Sose hozom fel, hogy jaj mert én nő vagyok, ezért előnyben lennék. Ha megjön, megjön, attól ugyanúgy megy az élet.
2011. júl. 6. 11:13
 13/39 anonim ***** válasza:
Legszerencsésebb jóképű és magas férfinak, aztán nőnek, aztán ronda férfinak.
2011. júl. 6. 11:23
 14/39 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy, ha jól nézel ki.

A férfi attól jobb, hogy 40-50 évesen is jól nézhetsz ki.

2011. júl. 6. 11:32
 15/39 anonim ***** válasza:

Nőnek, még a legrondább csajnak is van jó pasija, ha már kicsit normálisan néz ki akkor meg bármikor talál magának pasit. A nő dönti el hogy akar valamit a pasitól, a pasinak csak szerencsejáték hogy bejön vagy sem.

Nőként nem kell azon izgulni hogy hú mi lesz ha elmegy szex közben, simán tudja folytatni és akár órákig is bírja.

Pasiként meg mindent be kell vetni hogy elmenjen a csaj mielőtt a pasi.

A nő ráfoghatja arra hogy ő nő és hogy őt meg kell becsülni, de ha ez hátrány akkor meg azt mondja hogy egyenlőség van.

Jobb esetben a nőnek semmiért nem kell fizetnie, mert úgy illik hogy a pasi hívja meg a csajt.

Ennyi mindenért simán bevállalnám a szülést meg a havi gondokat.

Egy megkeseredett férfi....

2011. júl. 6. 11:47
 16/39 anonim ***** válasza:
sosem voltam nő úgyhogy nem vagyok benne biztos, de valószínüleg nőnek
2011. júl. 6. 12:14
 17/39 anonim ***** válasza:
Férfiaknak könyebb, s vki felhozta a munka dolgot. Hozzétenném a nők is dolgoznak amíg élnek. A munkahelyükön 8-10-12 órákat, és otthon még 4-5öt a háztartásba, kertbe, gyerekekkel foglalkoznak.
2011. júl. 6. 12:18
 18/39 anonim ***** válasza:

Micsoda piti problémák! Menstruáció, több udvarló... De jó, akinek csak ennyi baja van!

Én szeretek nő lenni, de ha most férfi lennék, könnyebb lenne. Akkor felvennének a közeli gyárba dolgozni, nem kerülne veszélybe a megélhetésem és a családomnak is tudnék segíteni úgy, hogy nem kellene messze lennem tőlük. De nőként a környéken nincs sok lehetőségem.

2011. júl. 6. 12:27
 19/39 anonim ***** válasza:
az igen,a nok aztan dolgoznak kemenyen.Biztos vannak akik alig varjak hogy dolgozzanak,de a legtobb no inkabb kicsipi magat es varja a gazdag herceget.
2011. júl. 6. 12:29
 20/39 anonim válasza:
Szerintem a legelsőnek van igaza nincs menzesze nem fáj a szülés ha minden nap mással fekszik le akkor se basszák le mondván KASZANOVA de ha egy nő iet csinál akkor ő már prosti
2011. júl. 6. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!