Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben beszélsz a párodhoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben beszélsz a párodhoz?

Figyelt kérdés

nah... nem a napi bevásárlásra gondolok. :D

csak becézed, mondod neki szereted, kívánod, stb.....

2011. júl. 6. 10:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..Csak most tudtam megnézni mit írtatok.

Azért érdekelt, mert én igényelném... szeretlek, jó veled, stb......második válaszoló, amiket írt.

Nemrég megismerkedtem valakivel.Nem igazán vagyunk egymásra hangolódva, így nem is lesz hosszú életű a kapcsolatunk.

Simogat, csókolgat,stb... mondom neki nem szólsz hozzám?

Erre megkérdi.. miért, mit mondjak? Beszéljek a volt anyósomról? Háááát...... Brrrrrrrrrrrrrr

2011. júl. 6. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, mikre vágysz. :) Lehet, ő még nem volt ilyen szituációban, ha esetleg volt előző párkapcsolata.
2011. júl. 6. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:

'Néha én is nyögök, de ahhoz az az élvezet kell. 14/F'

a szexet élvezni szokás... ehh.. 14 évesen nem kéne dugni na mindegy :)

2011. júl. 7. 00:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, többször is.Azt mondta hogy neki még nem volt olyan partnere, aki ezt igényelte volna. 45 éves, én 41.

De végül is, már mindegy... nagyon haldoklik ez a kapcsolat amúgy is.Már csak az utolsó kenet hiányzik......

2011. júl. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!