Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fontos. Szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos. Szerintetek?

Figyelt kérdés
június 27.én jött meg a menstruációm és július 3.-án együtt voltam a barátommal és nem védekeztünk, de nem ment el bennem. Szerintetek terhes lehetek?
2011. júl. 6. 06:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdést csak a kisgyerekek tesznek fel sajnos innen most megmondom hogy nem lehetsz több 17 nél.

Bármikor lehetsz terhes de Igy hogy a végén voltatok eggyut nagyon pici az esélye föleg ha nem ment beléd

2011. júl. 6. 06:05
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszodat
2011. júl. 6. 06:18
 3/8 A kérdező kommentje:
jöhetnének még válaszok
2011. júl. 6. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
17-nél? Sztem felezd meg.
2011. júl. 8. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Már az előváladékban is lehetnek életképes ondósejtek. Vegyél terhességi tesztet, vagy menj el orvoshoz (legjobb egy esemény utáni tabletta lett volna). Ha szerencséd van, nem vagy terhes.
2011. júl. 8. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Remélem teherbeestél és abortuszra kell majd menned te nyamvadék!
2011. júl. 9. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
imádom azokat akik gondolkodás nélkül tudnak midnig szexelni utána meg idejönnek a gyps kérdést feltenni hogy elhetnek-e terhesek...... OMG másbol nem áll a mai fiatalok élete csak ebből a hülyeségből? elég gáz lett a mai világ :S
2011. júl. 9. 01:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Fontos
2011. júl. 9. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!