Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen betegségeket lehet elkapni orális szex során?
Wow! Köszönöm a választ. :) A kérdező válaszol, tök jó, egy kis kedves kölcsönösség. ;) Tényleg köszike. :)
Ha már itt tartunk, szabad még kérdeznem, kedves többiek? :)) (Hasonló kérdést tennék fel, mint a kedves kérdező, ezért gondolom, hogy ő nem tudna válaszolni rá.) Számomra eddig egyértelmű volt, és meg is írtam válaszként, hogy ha pl. orálisan kielégítenek egy férfit, akkor a nő elkaphat tőle fertőzést, bár ha nincs a hölgynek se szájsérülése, se gyomorfekélye, akkor kicsi rá az esély. Engem az érdekel, hogy ugyanezen felállásban -a nő orálisan kielégít egy férfit- a férfi is fertőződhet-e és milyen eséllyel? Hiszen -ha belegondolok- amikor a pénisz a hüvelyben van, elkaphat, így netán miért ne kaphatna el bármit -legalábbis kisebb eséllyel-, ha hüvely helyett szájban "tartózkodik"... aztán lehet, hogy rosszul gondolom, ezért érdekelnek erre válaszok, pláne, hogy a kérdező kérdésébe az én "al-kérdésem" is beletartozik. :)
(És persze az a verzió sem mellékes, amikor férfi elégít ki orálisan egy nőt, hogy ODA-VISSZA fertőződhetnek-e ebben az esetben is?)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!