Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen betegségeket lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen betegségeket lehet elkapni orális szex során?

Figyelt kérdés
Annyi mindent hallani erről, hogy nem is veszélyes máshol meg hogy eléggé.. De milyen betegségeket lehet elkapni?
2011. júl. 5. 23:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
éc
2011. júl. 5. 23:04
 2/19 anonim ***** válasza:
nátha
2011. júl. 5. 23:22
 3/19 A kérdező kommentje:
Értelmes emberek válaszát várom
2011. júl. 5. 23:22
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha a férfinak van valami betegsége, az elég nagy eséllyel megfertőzheti a szádat/torkodat. Ez inkább baktériumokra, gombákra (pl gonorrhea, Candida) vonatkozik, de ha van valami sérülés a szádban, akkor valóban, a HIV vírus is átvihető.
2011. júl. 5. 23:36
 5/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó egy pontos válasz, hozzáteszem a szájsérülésekhez: nem kevés embernek vannak fogproblémái, tehát törött foggal, fogínybetegséggel is van esély bármilyen fertőzést megkapni. Ne feledd: a csókolózás esetén ugyanilyenek az esélyek (kicsi, de nem kizárt), bármelyik félnek is van bárminemű szájsérülése!
2011. júl. 5. 23:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Pontosítok: az utolsó előtti beírás bár szinte minden szempontból helytálló, ám tudtommal amennyiben nincs szájsérülés, a megfertőződés esélye kicsi, a gyomorsav is sokat közömbösít. Jut eszembe: nem tudom, de gyanítom, hogy egy gyomorfekély is melegágya lehet a fertőzésnek, ha lenyeled a spermát.
2011. júl. 5. 23:43
 7/19 anonim ***** válasza:
HPV-t, de frankón. Nagyon durván terjed, én (43/F) konkrétan orálisan kaptam el egy csajtól.
2011. júl. 5. 23:55
 8/19 anonim ***** válasza:
Kedves előző! Sorry, mi az, amit HPV-nek rövidítenek? Gondolom nem hepatitis, de most hirtelen nem tudom, mire asszociáljak ebből. :)
2011. júl. 6. 10:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Human papiloma
2011. júl. 6. 11:03
 10/19 anonim ***** válasza:

Wow! Köszönöm a választ. :) A kérdező válaszol, tök jó, egy kis kedves kölcsönösség. ;) Tényleg köszike. :)

Ha már itt tartunk, szabad még kérdeznem, kedves többiek? :)) (Hasonló kérdést tennék fel, mint a kedves kérdező, ezért gondolom, hogy ő nem tudna válaszolni rá.) Számomra eddig egyértelmű volt, és meg is írtam válaszként, hogy ha pl. orálisan kielégítenek egy férfit, akkor a nő elkaphat tőle fertőzést, bár ha nincs a hölgynek se szájsérülése, se gyomorfekélye, akkor kicsi rá az esély. Engem az érdekel, hogy ugyanezen felállásban -a nő orálisan kielégít egy férfit- a férfi is fertőződhet-e és milyen eséllyel? Hiszen -ha belegondolok- amikor a pénisz a hüvelyben van, elkaphat, így netán miért ne kaphatna el bármit -legalábbis kisebb eséllyel-, ha hüvely helyett szájban "tartózkodik"... aztán lehet, hogy rosszul gondolom, ezért érdekelnek erre válaszok, pláne, hogy a kérdező kérdésébe az én "al-kérdésem" is beletartozik. :)

(És persze az a verzió sem mellékes, amikor férfi elégít ki orálisan egy nőt, hogy ODA-VISSZA fertőződhetnek-e ebben az esetben is?)

2011. júl. 7. 11:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!