Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt most akkor hogy van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most akkor hogy van?

Figyelt kérdés

Egy erotikus (p.rn.)filmet vállaltam el amiben 5 fiú + én és egy másik lány szerepelt.Ma küldték el az anyagot és 2órából egy félórás filmet vágtak össze.Lehetséges ez vagy csak nekem küldték el a fél órás vágott verziót?

21/L

2011. júl. 5. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb filemt eléggé megvágják. Ha az volt a szerződésben, hogy a végterméket kapod meg, akkor ez reális.
2011. júl. 5. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak "gratulálni" tudok!
2011. júl. 5. 22:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Első igen az volt a szerződésben hogy az eredeti kiadott verziót kapom meg
2011. júl. 5. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:

22:59:

Én is gratulálok neked. Mégis, milyen jogon ítéled meg más életét? Az ő élete, ha neki így jó, akkor hagy válassza ezt. Nem kell sajnálni, nem kell fintorogni, ilyen is van. Továbbhalad ha nem tud érdemben hozzászólni a kérdéshez. Köszönjük. Get over it.

2011. júl. 5. 23:02
 5/7 WhiteLabel ***** válasza:

Te komolyan azt hitted hogy 2óra szerencsétlenkedés egybe rakják? a lényeges részeket összevágják, ami nekik tetszik és ennyi.

Ez mindenhol, minden műfajban így működik.

2011. júl. 5. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Eredeti kiadott verzió: vágott, esetenként retusált kész film.

Rendezői vátozat: a forgatás teljes anyaga.

2011. júl. 5. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
23:02!Köszönöm a felvilágosítást,de azt hiszem azt válaszolok amit akarok, vagy gondolok!
2011. júl. 5. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!