Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki volt már hasonló helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már hasonló helyzetbe kérem segítsen!?

Figyelt kérdés

Első sorban lányok segítségét kérném . Kb 2 hónapja van szexuális életem a barátom volt nekem az első mindig, gumival védekezünk. Eddig semmi probléma nem volt de kb 3. alkalommal érzek égő, viszkető, csípő érzést szeretkezés után a pisilés is nagyon csíp . Mindig vigyáztam magamra semmi fertőzésem nem volt és szerintem most sem lehet az, mindig szex után jön ki illetve már szeretkezés közben is . Kipróbáltunk más fajta gumit hátha de csak még rosszabb lett . Elmegyek orvoshoz de most rögtön nem tudok addig is szeretnék véleményeket kérdezni hogy vajon mi lehet?

Óvszer allergiára gondolok de nem vagyok benne biztos. Aki volt hasonló helyzetbe kérem segítsen!

2011. júl. 5. 21:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat nem hiszem hogy fertőzés ezt írtam is. Vigyázok magamra és elmúlnak a tünetek ha nem szexelünk. Mindig csak utána jönnek elő.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:40: hát be igen, csak az a baj hogy hamar kiszáradok.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:42: de igen , erre én is gyanakodtam de egyre rosszabb és szerintem nem csak az lehet a baj hogy kidörzsöl:S

2011. júl. 5. 22:11
 12/12 anonim ***** válasza:
ha nem hiszed, h fertőzés, akkor fogd már fel hogy latexallergia. latexmentes vagy natúr (birkabél, komolyan) óvszert kell szerezned.
2011. júl. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!