Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már hasonló helyzetbe kérem segítsen!?
Első sorban lányok segítségét kérném . Kb 2 hónapja van szexuális életem a barátom volt nekem az első mindig, gumival védekezünk. Eddig semmi probléma nem volt de kb 3. alkalommal érzek égő, viszkető, csípő érzést szeretkezés után a pisilés is nagyon csíp . Mindig vigyáztam magamra semmi fertőzésem nem volt és szerintem most sem lehet az, mindig szex után jön ki illetve már szeretkezés közben is . Kipróbáltunk más fajta gumit hátha de csak még rosszabb lett . Elmegyek orvoshoz de most rögtön nem tudok addig is szeretnék véleményeket kérdezni hogy vajon mi lehet?
Óvszer allergiára gondolok de nem vagyok benne biztos. Aki volt hasonló helyzetbe kérem segítsen!
Nem feltétlenül kell itt rögtön a szex-ben keresni az okot...
Elég,ha ráülsz egy vécére,ami nem túl tiszta,és kész a baj...
Lehet hogy trikós lettél, sürgősen menj el orvoshoz.
-És ez nem volt vicc, ha csíp pisilésnél is akkor sanszos-
Lehet hogy allergiás vagy a gumira!
Mostmár gyártanak az allergiások számára is gumit!
Kérdés hogy eléggé benedvesedsz-e és nem-e kidörzsöli?Ha van ebben valami akkor használjatok sikosítót,de amúgy tény,hogy nem csak sex "miatt" lehet beteg valaki!Lásd a tv reklámokban,minden 3. nő hüvelygombás:D
Na amúgy szerintem felesleges itt tippelgetni,majd a doki megmondja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!