Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki volt már hasonló helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már hasonló helyzetbe kérem segítsen!?

Figyelt kérdés

Első sorban lányok segítségét kérném . Kb 2 hónapja van szexuális életem a barátom volt nekem az első mindig, gumival védekezünk. Eddig semmi probléma nem volt de kb 3. alkalommal érzek égő, viszkető, csípő érzést szeretkezés után a pisilés is nagyon csíp . Mindig vigyáztam magamra semmi fertőzésem nem volt és szerintem most sem lehet az, mindig szex után jön ki illetve már szeretkezés közben is . Kipróbáltunk más fajta gumit hátha de csak még rosszabb lett . Elmegyek orvoshoz de most rögtön nem tudok addig is szeretnék véleményeket kérdezni hogy vajon mi lehet?

Óvszer allergiára gondolok de nem vagyok benne biztos. Aki volt hasonló helyzetbe kérem segítsen!

2011. júl. 5. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell itt rögtön a szex-ben keresni az okot...

Elég,ha ráülsz egy vécére,ami nem túl tiszta,és kész a baj...

2011. júl. 5. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam hasonló helyzetben, sajnos semmi hasznosat nem tudok mondani, de mindenféleképpen menj el orvoshoz. Az is lehet, összeszedtél vmit, nők erresajnos hajlamosabbak. Mindenképp lásson orvos.
2011. júl. 5. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy trikós lettél, sürgősen menj el orvoshoz.

-És ez nem volt vicc, ha csíp pisilésnél is akkor sanszos-

2011. júl. 5. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy allergiás vagy a gumira!

Mostmár gyártanak az allergiások számára is gumit!

2011. júl. 5. 21:36
 5/12 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szerintem lehet kidörzsölődtél. Vagy allergia.. Kitudja.. Lásson orvos mindenképp!
2011. júl. 5. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
A felfázáshoz hasonló érzés? Mert akkor húgyúti fertőzés. Nekem is volt, kaptam rá gyógyszert és azóta jó. Ha nem kezeled, akkor csak rosszabb lesz. Én 3 hónapig vártam, hátha elmúlik és csak rosszabb lett, így orvoshoz fordultam.
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem nehéz felfázni vagy összeszedni valamit ilyenkor... lehet, hogy csak a szex okozta kidörzsölés hatására gyullad be vagy ilyenek. Benedvesedsz eléggé amúgy?
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szexeltetek mostanában többet/hosszabb ideig? Mert nekem attól szokott kis ideig csípni, de hamar elmúlik. Biztosat nem tudunk mondani, szerintem is menj el orvoshoz.
2011. júl. 5. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:
allergiás vagy a latexre. tökmindegy a több fajta, mert mindegyik latex, kivéve a D*rex Avanti, ami viszont PVC, viszont patikéban meg szexshopban kapod csak meg.
2011. júl. 5. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy eléggé benedvesedsz-e és nem-e kidörzsöli?Ha van ebben valami akkor használjatok sikosítót,de amúgy tény,hogy nem csak sex "miatt" lehet beteg valaki!Lásd a tv reklámokban,minden 3. nő hüvelygombás:D

Na amúgy szerintem felesleges itt tippelgetni,majd a doki megmondja:)

2011. júl. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!