Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma voltam bnőmmel meg pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam bnőmmel meg pár ismerősömmel egy fürdőben. Láttam egy izmos férfit aki ott mászkált mindig előttünk, és hirtelen elkezdett meredezni. Szerintetek akkor most hajlamos vagyok a melegségre, esetleg biszex is vagyok?

Figyelt kérdés
Később arra jött mikor egyedül voltam, és rámkacsintott. Akkor teljesen kidudorodott, alig győztem elrejteni
2011. júl. 5. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
nekem a 30 évem alatt egyszer sem kezdett merevedni pasira, úgyhogy elkönyvelheted, ha nem is búza vagy még, de búzacsíra igen.
2011. júl. 5. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Valami hajlam csak van ha felizgat egy ilyen látvány,bár ha barátnőd van nincs nagy "baj"!Én is megszoktam nézni eg pasit hogy hű de jól néz ki,de nem merevedek!:)
2011. júl. 5. 21:55
 13/13 A kérdező kommentje:
lehet hogy az volt, amit az egyik válaszoló, hogy mivel izmos volt és tudat alatt másra gondoltam
2011. júl. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!