Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam bnőmmel meg pár ismerősömmel egy fürdőben. Láttam egy izmos férfit aki ott mászkált mindig előttünk, és hirtelen elkezdett meredezni. Szerintetek akkor most hajlamos vagyok a melegségre, esetleg biszex is vagyok?
Figyelt kérdés
Később arra jött mikor egyedül voltam, és rámkacsintott. Akkor teljesen kidudorodott, alig győztem elrejteni2011. júl. 5. 21:24
1/13 Cicuskaaa123 válasza:
Hajlamos vagy a biszexualitásra. :D Ha van barátnőd és szereted semmiképp nem vagy meleg.
2/13 anonim válasza:
hát ez lol : D szerintem az izmos férfi tehet róla, ne hibáztasd magad, ha ferde hajlamú vagy ;)
3/13 anonim válasza:
nincs jelentősége, nem tudom, hány éves vagy, de majd kialakul. szégyellni nincs rajta mit. de egyébként önmagában ettől nem leszel se biszex se meleg
4/13 anonim válasza:
szerintem is izgalmas amikor két izmos férfi test egymásnak feszül
6/13 A kérdező kommentje:
de veletek nem volt ilyen? Például régen ha pankrációt néztem merevedett
2011. júl. 5. 21:32
7/13 anonim válasza:
Most mi van akkor ha a pasik is bejönnek? Semmi max több esélyed van párkapcsolatra.
8/13 anonim válasza:
nekem max akkor merevedik ha nők pankrálkodnak egymással, el kell szomorítsalak de meleg vagy
10/13 anonim válasza:
Próbálok rá magyarázatot adni:
Ott volt az az izmos férfi. Elképzelted, milyen erős lehet, és elképzelted, hogy te is lehetnél olyan izmos, olyan erős, és a farkad is az lehetne. Talán azt is elképzelted, neki milyen. Aztán elképzelted, hogy olyan vagy, mint ő, és a barátnődnek is tetszene. Amikor rád kacsintott, azt sugározta feléd, hogy te is lehetsz ilyen. Erre meg felállt.
Abban az esetben, ha nem így történt, hajlamos vagy rá, hogy biszex legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!