Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Fiu vagyok, barátnőm van! Sokszor szex közben megkívánom a lábát/lábújait és annyira bekapnám és szopnám neki a lábújait. A barátnőm szerint ez nem gáz, és azt mondta hogy örülne ha ilyet csinálnék! Valahogy nekem akkor is furcsa! Ez normális?
A barátnőm 23N én 27F vagyok! Kérlek kort és nemet is írj!
2011. júl. 5. 20:41
1/6 anonim válasza:
Már bocs, de vadidegenek véleménye jobban érdekel, mint a barátnődé? Ez alapján azt mondanám, hogy kamu kérdés. Ha nem az, akkor meg B@szd meg, hogy ilyen gyökér vagy (és nem a leírt dolog miatt, hanem hogy ezt ide felteszed kérdésnek...)
3/6 anonim válasza:
Lábrégije is van a barátnődnek?
Mindegy, szerintem akkor is az újat kapd be, az biztos finomabb.
A kérdés amúgy ezt leszámítva is gyökérség az első válaszoló által megfogalmazott okból.
4/6 anonim válasza:
Ez még akár praktikus is lehet.. Rágd le a lábgombáját :D
5/6 anonim válasza:
Mi az a lábúj? az lábujj te hülyegyerek!
6/6 anonim válasza:
Aaaa te barát vagy, én is imádom a női lábakat! Legszívesebben pont ugyan azt csinálnám velük mint amit te mondtál :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!