Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivan a fitymámmal? a normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan a fitymámmal? a normális amit tudok hogy a makk fent van, de én már 15 éves vagyok és a fityma nem megy le. Bármilyen állapotban de ugyanilyan. Mikor áll akkor se látom a makkot. Csak a finymát! pls help me bevagyok parázva! :S 15/F

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
valaki leharapta.
2011. júl. 5. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezt úgy hívják h fitymaszűkület, és kb minden harmadik srác ezzel jön világra.

Szerintem menj el a dokihoz, majd ő rendbehozza- szólhatsz a bátyádnak, vagy akárkinek akiben megbízol h menjen veled.

2011. júl. 5. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:

nem tudod hátrahúzni a fitymádat?[csak akkor látod a makkot]

ha szúr és fáj hátrahúzásnál(óvatosan csináld azért..), akkor fitymaszűkületed van s ezzel orvoshoz kell fordulni, majd megműtenek.

nekem kiskoromban volt, így megműtöttek. bár nekem megmaradt a fitymám, csak a "letapadt" bőrt vágták le.:)

2011. júl. 5. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha áll a pöcörő és úgy se megy a makk mögé a fityma,akkor fitymaszűkület.Irány a doki.
2011. júl. 5. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:

és ez súlyos? tehát ráér?

mert szüleim 2hét múlva elutaznak és én leszek itthon egyedül, sza akkor ha lehet le akarom ezt rendezni! :S

2011. júl. 5. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
lehet, hogy sz@rügy, de szerintem a szüleiddel kel elmeni.
2011. júl. 5. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem megy hátra, akkor igen, súlyos. Mindenféle fertőzést és gombát elkaphatsz így és a szex is fájdalmas lesz. Vegyél egy nagy levegőt és beszélj a szüleiddel a lehető leghamarabb, ne aggódj, át fogják érezni a helyzeted és tapintatosak lesznek.
2011. júl. 5. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi van ha nekiállsz hátrahúzni?

Fáj, feszít, nem megy?

Én kb nyolcadikas koromig nem bírtam hátrahúzni csak éppenhogycsak, de aztán rájöttem mikor kint pisiltem ha pisilés közben elszorítottam a kukac végén a bőrt hogy alámenjen a pisi (tudom furán hangzik az egész) és miután elengedtem addigra átsikosította a makkost a pisi és ekkor sikerűlt felhúzni rajta a bőrt.

Először kicsit jobban, pár nap alatt teljesen!

Volt letapadás meg szűk keresztmetszet, és elmúlt!

Azután már ment úgy hokizni is, hogy teljesen fel-le huzogattama kukacomona bőrt!

Szóval tudom hogy elég undin hangzik a sztori, de nekem működött!

Próbáld ki, hátha neked is beválik mielőtt műtétre adnád a dákszod!

Csináld így minden pisilésnél néhány nap vagy hét, és menni fog szerintem!

Sok sikert!

2011. júl. 5. 18:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm, ez pont jó!

2hét mulva elmennek szülem addig csinálom, max ha nem vált be, ameddig nincsenek itt elmegyek dokihoz.

2011. júl. 5. 18:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Ok, nincs mit!

De viszont arra számíts, hogy nem biztos hogy úgy működik az egézségügy, hogy elmész diagnosztizálnak és már műtenek is!

Lehet időpontos a dolog ami lehet több hét is!

Sajnos...

De szerintem így menni fog ahogy írtam, csak húzni kell közben!+

De arra vigyázz, hogy hagyj időt tágúlni a bőrnek , ne mingyár elsőre akard felhúzni teljesen, nehogy úgy maradjon és ne tudd visszhúzni nehogy elfojtsa a vérkeringést és elhaljon a kalapja!

2011. júl. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!