Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan a fitymámmal? a normális amit tudok hogy a makk fent van, de én már 15 éves vagyok és a fityma nem megy le. Bármilyen állapotban de ugyanilyan. Mikor áll akkor se látom a makkot. Csak a finymát! pls help me bevagyok parázva! :S 15/F
Ezt úgy hívják h fitymaszűkület, és kb minden harmadik srác ezzel jön világra.
Szerintem menj el a dokihoz, majd ő rendbehozza- szólhatsz a bátyádnak, vagy akárkinek akiben megbízol h menjen veled.
nem tudod hátrahúzni a fitymádat?[csak akkor látod a makkot]
ha szúr és fáj hátrahúzásnál(óvatosan csináld azért..), akkor fitymaszűkületed van s ezzel orvoshoz kell fordulni, majd megműtenek.
nekem kiskoromban volt, így megműtöttek. bár nekem megmaradt a fitymám, csak a "letapadt" bőrt vágták le.:)
és ez súlyos? tehát ráér?
mert szüleim 2hét múlva elutaznak és én leszek itthon egyedül, sza akkor ha lehet le akarom ezt rendezni! :S
Mi van ha nekiállsz hátrahúzni?
Fáj, feszít, nem megy?
Én kb nyolcadikas koromig nem bírtam hátrahúzni csak éppenhogycsak, de aztán rájöttem mikor kint pisiltem ha pisilés közben elszorítottam a kukac végén a bőrt hogy alámenjen a pisi (tudom furán hangzik az egész) és miután elengedtem addigra átsikosította a makkost a pisi és ekkor sikerűlt felhúzni rajta a bőrt.
Először kicsit jobban, pár nap alatt teljesen!
Volt letapadás meg szűk keresztmetszet, és elmúlt!
Azután már ment úgy hokizni is, hogy teljesen fel-le huzogattama kukacomona bőrt!
Szóval tudom hogy elég undin hangzik a sztori, de nekem működött!
Próbáld ki, hátha neked is beválik mielőtt műtétre adnád a dákszod!
Csináld így minden pisilésnél néhány nap vagy hét, és menni fog szerintem!
Sok sikert!
Rendben köszönöm, ez pont jó!
2hét mulva elmennek szülem addig csinálom, max ha nem vált be, ameddig nincsenek itt elmegyek dokihoz.
Ok, nincs mit!
De viszont arra számíts, hogy nem biztos hogy úgy működik az egézségügy, hogy elmész diagnosztizálnak és már műtenek is!
Lehet időpontos a dolog ami lehet több hét is!
Sajnos...
De szerintem így menni fog ahogy írtam, csak húzni kell közben!+
De arra vigyázz, hogy hagyj időt tágúlni a bőrnek , ne mingyár elsőre akard felhúzni teljesen, nehogy úgy maradjon és ne tudd visszhúzni nehogy elfojtsa a vérkeringést és elhaljon a kalapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!