Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pete érés ciklusába vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pete érés ciklusába vagyok. Tegnap szeretkeztünk barátommal és bennem ment el. Terhes lehetek? Fájnak a melleim oldalt és kis alhasi fájdalmak vannak mint mensi elött szokott lenni ( mensi elött 2-3nappal vagyok)

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Miért kell egyből szétkapni szerencsétlent?!

Lehet, hogy babát akarnak, és azért kérdi, mert reménykedik, hogy végre terhes.

Ebben az esetben az is simán elképzelhető, hogy beképzeli magának a tüneteket, mert annyira szeretné.

Sehol nem látok olyat, hogy nem kívánt lenne a baba, vagy hogy felelőtlen tini lenne.

Ebben az esetben ne ebben a kategóriában kérdezősködjön, ahol a sok okos, kedves 14 éves osztja az eszét.

2011. júl. 5. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugye viccelsz?Már a kérdésről is messziről lerí,hogy mennyire tudatlan és fél,hogy terhes lett....Még azt se tudja eldönteni,hogy peteérése volt tegnap vagy 3 nap múlva mensizni fog...
2011. júl. 5. 17:43
 13/19 anonim ***** válasza:
És eltünta kérdező. :-)
2011. júl. 5. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:
szánalmas kis pics@, lehet vagy 15 éves, dea 8. osztályos biosz szintet nem üti meg, de b@szni már tud, ilyennek kívánok 2-3 abortuszt, hogy biztos legyen benne, hogy ha nem védekezik, terhes lesz
2011. júl. 5. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Vagy ha visszajön,akkor már szerzett valamelyik előző hozzászólásból olyan dolgokat,amivel visszatámad.Tuti,hogy kijátssza,hogy igen,szeretne babát,csak elfelejtette beleírni,ne támadjuk már le.Amúgy kedves fenti hozzászóló...meg lehet különböztetni egy értelmes ember és egy kis tini tudatlan kérdését...
2011. júl. 5. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
pláne,hogy az más kategóriában lenne,máshogy megfogalmazva...100%,hogy nem babatervezés a cél,hanem a terhesség elkerülése,szánalom...
2011. júl. 5. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Basszus, ha neki állsz szexelni kedves kérdező, akkor legalább tud, hogy védekezni kell... Ennyi... nem értem azokat, akik hülyék és siránkoznak, ha teherbe esnek... szánalmasok... nekem még soha kockázat sem volt, mert mindig tudtam, hogy nem akarok még gyereket és védekeztem az aktuális partnerrel valamilyen módon...
2011. júl. 5. 19:02
 18/19 anonim válasza:
2 lehetőség van: vagy tényleg egy kissé informálatlan leányzó a kérdező, aki keveri a szezont a fazonnal stb., vagy egy idióta pasi trollkodik és most jót nevet a markában, mert itt egymásnak ugrotok.
2011. júl. 5. 22:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hideget - meleget, de már No para =) Kicsit össze voltam zavarodva mert megilyedtem, de végül éjjel megjött a mensim =)
2011. júl. 6. 13:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!