Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pete érés ciklusába vagyok. Tegnap szeretkeztünk barátommal és bennem ment el. Terhes lehetek? Fájnak a melleim oldalt és kis alhasi fájdalmak vannak mint mensi elött szokott lenni ( mensi elött 2-3nappal vagyok)
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:48
1/19 anonim válasza:
1 nap alatt nem jelentkeznek a terhességi tünetek. így nehéz megmondani.
2/19 anonim válasza:
Szakorvos! De ha nem akarsz terhes lenni, minek csinálsz ilyeneket?
3/19 Regci válasza:
98százalék h terhesvagy és ha iilyna hülye is vagy akkor szívből kívánom h legyél terhes
4/19 anonim válasza:
Akkor most peteérés ciklusában vagy, vagy menstruáció előtt 2-3 nappal? A terhesség tünetei nem jelentkeznek, míg nem ágyazódott be a sejtcsomó... Ha nem akarsz terhes lenni, akkor védekezz. Most még szerezhetsz esemény utánit.
5/19 anonim válasza:
72 órás tabi most azonnal...és máskor legyen eszed
ne kívánd h gyereke legyen egy felelőtlen szintén gyereknek...
6/19 anonim válasza:
Ne haragudj!
Peteérés CIKLUSÁBAN nem lehet lenni! A ciklusodon (menstruációs ciklus)belül a peteérés időszaka lehet. Akkor vagy a legfogékonyabb elvileg a megtermékenyítésre, tehát akkor esel elvileg a legkönyebben teherbe.
Viszont ez nem menstruáció előtt van 2–3 nappal, hanem kb. 13-15 nappal, tehát két héttel.
Azonban ha nem akarsz gyereket, akkor mindig védekezni kell!
Szóval, hány naposak a ciklusaid? (Hány naponta jön meg?) Hány napig tart egy menstruáció? Mikor jött meg utoljára?
Így többet tudunk mondani.
8/19 anonim válasza:
Hallottál már olyanról,mint óvszer,fogamzásgátló,spirál,pesszárium,hormonos injekció,hüvelygyűrű,fogamzásgátló kúp vagy krém és még sorolhatnám?Na szóval,ezekkel lehet védekezni,ha nem akarsz gyereket.Tök mindegy mikor szexelsz a ciklusod során,ha nem védekezel bármikor terhes lehetsz.És amúgy 1 nap alatt még be sem ágyazódik rendesen,nem hogy tüneteket érezz.De minek magyarázom,ha még azt sem tudod mikor van peteérés,meg mikor lehetsz terhes.Azért van ennyi hülye a világon,mert dugnak,mint a nyulak,de olyan hülyék,mint a segg...És igen,most bunkó voltam,mert nem tudtam csak úgy elmenni a kérdés mellett,mert nap mint nap van ilyen kérdés,hogy terhes lehetek?És már az agyamra megy,hogy minek szexel a hülye,ha még erre sem tudja a választ.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!