Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másoknál is igy van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknál is igy van?

Figyelt kérdés
23/ L vagyok. Az a problémám, hogy amikor óvszerrel védekezünk, nekem nem jó a szex! az elején esetleg néha jó, de a végére annyira "kiszáradok", hogy már fáj. (több fajtát kipróbáltunk már). Ennyire rossz óvszerrel másnak is? vagy mitől van ez? amikor nélküle csináljuk teljesen más, 1000x jobb és végig nedves vagyok. Szedtem fogamzásgátlót is, de betegség miatt abba kellett, hogy hagyjam, igy maradt az óvszer sajnos.... de már 2x is előfordult, hogy kiszakadt, meg soha nem élvezem vele a szexet. Ti, akik óvszert használtok, hogy vélekedtek erről? másnak nincs ilyen problémája? vagy az óvszereket ilyen 2-3 perces menetekre tervezték nem hosszabb szexre?
2011. júl. 5. 16:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem a fogamzásgátló meg a hormonok miatt van a betegség. szedhetném azt, de fölösleges mert nem véd a fertőzés ellen, igyis ugyis óvszer kell... akkor meg már minek mind a kettő?!
2011. júl. 5. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Ok, akkor erre azt tudom mondani, hogy van aki bírja és van aki nem. Próbálgatni kell több félét, meg a sikosítókat, de ha semmi nem jó, akkor nálad nem működik. Ha mást nem lehet használni, akkor az szívás. Nálunk szerencsére nem gond ez és mást sem ismerek, akinél az lenne. Persze jobb érzés anélkül.
2011. júl. 5. 17:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!