Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másoknál is igy van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknál is igy van?

Figyelt kérdés
23/ L vagyok. Az a problémám, hogy amikor óvszerrel védekezünk, nekem nem jó a szex! az elején esetleg néha jó, de a végére annyira "kiszáradok", hogy már fáj. (több fajtát kipróbáltunk már). Ennyire rossz óvszerrel másnak is? vagy mitől van ez? amikor nélküle csináljuk teljesen más, 1000x jobb és végig nedves vagyok. Szedtem fogamzásgátlót is, de betegség miatt abba kellett, hogy hagyjam, igy maradt az óvszer sajnos.... de már 2x is előfordult, hogy kiszakadt, meg soha nem élvezem vele a szexet. Ti, akik óvszert használtok, hogy vélekedtek erről? másnak nincs ilyen problémája? vagy az óvszereket ilyen 2-3 perces menetekre tervezték nem hosszabb szexre?
2011. júl. 5. 16:47
1 2
 1/12 Draug ***** válasza:

Óvszerrel tényleg kevésbé élvezetes... ilyen "kiszáradással" konkrétan még nem találkoztam, de ha a gumi nélkül nincs ilyen gond, akkor nyilván abban van a hiba.

Próbáld esetleg a gyűrűt.

[link]

2011. júl. 5. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:

fuu.. nekem is előfordult ez a helyzet az óvszerrel.. nagyon kellemetlen tud lenni, plusz fáj is, ahogy említetted.. mi ilyenkor azt csináltuk hogy lecserélte az óvszert :/ nem túl gazdaságos, de ez van.. vagy ha épp az utolsót használtuk, akkor rásegített egy kicsit szájjal és lehetett is folytatni :)

19/l

2011. júl. 5. 16:55
 3/12 A kérdező kommentje:
első, köszi a tippet de csak óvszerrel védekezhetünk, betegség miatt..... amúgy már rég tablettát szednék... :(
2011. júl. 5. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is mindig így jártam azzal a barátommal, aki sokáig bírta... megpróbáltuk plusz síkosítóval, de az is ugyanúgy kiszáradt bennem... de azt még esetleg megpróbálhatjátok.
2011. júl. 5. 16:58
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! jöhet még, hátha okosabb leszek valamivel :)
2011. júl. 5. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Naptár módszer Pharmatexxel kombinálva? Pesszárium esetleg?

2011. júl. 5. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Vagy megszakításossal,akár mindhármat kombinálva?
2011. júl. 5. 17:11
 8/12 A kérdező kommentje:

mondom betegség miatt csak óvszerrel lehet...

akkor pechem van igaz? igy jártam...

2011. júl. 5. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de mi az a betegség?

A pharmatex nem hormon! És a naptármódszer és a megszakítás sem függ betegségektől. Kombinálva nem rosszak. Peteéréskor meg marad az óvszer.

2011. júl. 5. 17:37
 10/12 A kérdező kommentje:
ja és nem az a kérdés, hogy mivel tudnék még védekezni, mert tisztába vagyok a lehetőségekkel, de sajnos az óvszerre vagyunk kényszerülve. a kérdésem, hogy van-e még valaki aki igy van ezzel, vagy vélemény, hogy miért van ez? vagy h ennyire szarok az óvszerek? és h mások meg vannak-e elégedve az óvszerrel stb stb... jöhet még válasz!
2011. júl. 5. 17:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!